Enten log ind eller Opret Bruger for at gemme film og events til din konto.TROMMESLAGER // debat + koncert

TROMMESLAGER // debat + koncert

Gå ikke glip af verdenspremieren på Josefine Exners dokumentarfilm ’Trommeslager’ og efterfølgende debat om kvinder i musikbranchen med filmens instruktør, sanger Nana Jacobi, filmskaber og medlem af Pluralisterne Astrid Dynesen, og filmens hovedperson Sara Mouritzen, som samme aften også giver koncert med aarhusianske Kara Moon.

OM TROMMESLAGER
Beats, sved og tårer i historien om unge Sara, der drømmer om at blive optaget på musikkonservatoriet.

Saras største drøm er at blive optaget på Musikkonservatoriet som trommelager. Josefine Exners film følger hende i sin jagt på at indfri drømmen, mens hun finder sig selv som musiker og ungt menneske. For det kræver sin kvinde at tilkæmpe sig en plads i musikkens mandeverden, hvor man skal vise styrke for at vinde respekt.

OM KARA MOON

Kara Moon inviterer dig ind i et drømmende univers af søde pop melodier og smadrede elektroniske beats. Det smelter sammen til et mørk masse af synthesizers, pulserende rytmer og forførende vokal. Josefine Skov skriver og producerer materialet selv og udgav sin første single ”Your Love” i 2016. Når hun spille live, bidrager trommeslageren Sara Mouritzen med elektroniske beats og sammen vil de inddrage dig ind i et poetisk pop univers.

Visninger

Dato Tid Sted

Lør. 17/03

19:00

Hotel Cecil

Billetter

DOX:ON:TOUR

Dato Tid Sted
Original Titel: TROMMESLAGER // debat + koncert
Serier:
Kategori:
Tags: MusicFilms Concerts Events&Parties