CPH:DOX
slider navigation

Marts 13 - 24, 2024

slider navigation

KLUB:DOX

Få adgang til de bedste dokumentarfilm og events hele året. Med KLUB:DOX er du med til at støtte udviklingen af CPH:DOX og dokumentarfilmskabere i hele verden.

Få adgang til de bedste dokumentarfilm og events hele året. Med KLUB:DOX er du med til at støtte udviklingen af CPH:DOX og dokumentarfilmskabere i hele verden.

Har du allerede en profil? Log ind før du køber et medlemskab:

Hvis du er studerende eller pensionist, får du 100 kr. i rabat, HUSK at købe dit KLUB:DOX-medlemskab under studerende/pensionist.

Dokumentarfilm kan give ny viden, stille skarpt på vigtige problematikker og oversete løsninger, bevæge os, underholde og inspirere. Men måske vigtigst af alt, så kan dokumentarfilm flytte vores perspektiv og udfordre og skubbe til vores syn på verden. Det er derfor, vi elsker dokumentarfilm på CPH:DOX. Og al den kærlighed har vi samlet i KLUB:DOX.

Dokumentarfilm er intet uden et publikum. De er til for at blive set, delt og diskuteret. Derfor arbejder vi hver dag for tilblivelsen og udbredelsen af vigtige film om tidens store historier – om alt fra det individuelle og nære til det politiske og strukturelle. Vi vil bidrage med viden, nuancer, perspektiv og rum til refleksion i en tid, som trænger til netop dét.

Som medlem af KLUB:DOX får du: 

Adgang til et nøje kurateret udvalg af verdens bedste dokumentarfilm fra tidens største instruktører og nye talenter på vores streamingtjeneste PARA:DOX
På PARA:DOX kan du altid finde de bedste dokumentarfilm – fra det ydre rum til det inderste i kroppen, fra civil ulydighed til jysk gothkultur. Film om alt det, du gerne vil vide noget om inklusiv helt nye film fra festivalprogrammet 2024 i forlængelse af festivalen.

Billigere billetter til CPH:DOX 2024
Med KLUB:DOX får du 50 procents rabat på op til fire billetter til alle almindelige visninger under CPH:DOX.  Rabatten kan benyttes til ordinære visninger med en billetpris på op til 100 kr. (+10,- gebyr)

Adgang til at købe billetter til de største film og events før alle andre
Hvert år besøger store navne festivalen, og nogle CPH:DOX-events bliver hurtigt udsolgt. Vi vil selvfølgelig gerne give alle KLUB:DOX medlemmer mulighed for at komme med til de største events under festivalen, derfor får du mulighed for at købe billetter til udvalgte events dagen før alle andre.

Invitation til særarrangementer hele året
Som KLUB:DOX medlem bliver du også inviteret til forskellige events i løbet af året. Fx forpremierer og unikke filmvisninger med en særlig klubrabat.

Giv KLUB:DOX i gave

Du har også mulighed for at give et helt år med fantastiske filmoplevelser videre til en, du holder af. Alt, du skal gøre, er at klikke på ‘give as a gift‘, inden du betaler, når du køber et medlemskab. Herefter skal du registrere dine oplysninger, så sender vi et gavekort til dig, som du kan give videre til den heldige, der får et KLUB:DOX-medlemskab.

Det med småt
Som medlem af KLUB:DOX får du (næsten) fri adgang til PARA:DOX. Du kan nemlig se op til 52 valgfri film årligt – om det er én fantastisk dokumentarfilm om ugen eller tre i streg på en enkelt aften, det er helt op til dig. (Hvis du har mod på mere end de ca. 4.680 minutters dokumentarfilm om året, kan du købe 52 ekstra film for 99 kr. Hvert år er PARA:DOX hjemsted for CPH:DOX’ digitale festival. Her kan du se udvalgte film fra festivalprogrammet online i 10 dage. Som KLUB:DOX-medlem har du adgang til alle filmene, der er en del af den digitale festival.

Dit medlemskab vil blive automatisk fornyet efter 12 måneder. Hvis du ikke ønsker at forny dit medlemskab, skal du opsige det før fornyelsen træder i kraft. Du vil få besked pr. e-mail 14 dage før, vi fornyer dit medlemskab. Du kan til enhver tid afslutte dit medlemskab ved at klikke på ‘disable autorenew’ på siden her. Opsiges medlemskabet inden et år, vil du stadig have adgang til dine fordele, indtil medlemskabet udløber 12 måneder efter dato for oprettelse. Har du spørgsmål til KLUB:DOX? Du kan finde svar i vores FAQ eller kontakte os på medlem@cphdox.dk.