Søg

marts 2023

21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31

10:00

Sunday
March 26

Kom med i 'Jordens Skole'

Inden filmen får vi besøg af Helle Solvang fra 'Jordens Skole', som vil fortælle historier om, hvad der findes i vores jord, hvorfor biodiversitet er vigtigt, og hvad det egentlig betyder at få jord under neglene. Kom med, når vi sammen bliver klogere på vores klode!

film

47 min

11:30

Sunday
March 26

Mød unge fra DFUNK's fortællernetværk

DFUNK (Dansk Flygtningehjælp Ungdom) har et stort fortællernetværk af unge mennesker med flugterfaring, der er uddannede i at fortælle deres personlige historier. Alle deres historier er unikke, men alle har de det tilfælles, at de har oplevet at flygte fra deres hjemland og bygge en ny tilværelse op i Danmark. Til visningen kan møde møde en af de unge fortællere og høre hans eller hendes historie. Der er sat tid af til en kort samtale efter oplægget.

film

12:00

Sunday
March 26

Tag i ZOO med CPH:DOX

CPH:DOX rykker ind i København ZOO med en visning af 'Zoo Lock Down' i havens egen biograf. Gennem filmens næste dialogløse, men meget stemningsfulde scener fra Salzburg Zoo, vil zoologisk direktør i ZOO Mads Frost Bertelsen og Chef for dyreafdelingen Jesper Rasmussen fortælle om nedlukningen i København ZOO, og hvilken betydning pandemien har haft for både dyr og have. Med din biografbillet kan du i øvrigt købe entré til ZOO for 99 kroner (normalpris 209 kroner). Billetten skal indløses på dagen.

film

73 min

14:00

Sunday
March 26

Gruppekritik om 'gruppekritik'

Efter visningen, der er en del af vores ART:CINEMA på SMK, kan du møde Paula Duvå (uddannet fra Det Kongelige Danske Kunstakademi, 2022), William Andreas Wivel (uddannet på Den Danske Filmskole, 2019) og Anna Rieder (uddannet fra Forfatterskolen, 2019) i en fælles gruppekritik, der undersøger og dissekerer netop begrebet 'gruppekritik'. Samtalen præsenteres i samarbejdet med forlaget Gladiator og modereres af redaktør Freja Bøgh Lassen.

film

72 min

14:30

Sunday
March 26

Oplæg om pavens fredsarbejde

Inden filmen kan du møde generalsekretær hos Caritas, Maria Krabbe Hammershøy, der introducerer filmen og giver en introduktion til pavens arbejde som fredsmægler. Filmen er co-præsenteret med Caritas Danmark.

film

80 min

16:00

Sunday
March 26

Mød instruktør Jon Bang Carlsen

Efter visningen, der er en del af vores ART:CINEMA på SMK kan du møde instruktør Jon Bang Carlsen i samtale om filmens tilblivelse.

film

76 min

16:15

Sunday
March 26

A Sense of Place: Film Program

Kunsthal Charlottenborg

film

16:30

Sunday
March 26

Samtale om interkøn

Hvad vil det sige at leve som interkøn, altså hverken mand eller kvinde, men et sted midt i mellem? Mød Stephanie Stine Toft og Inge Toft Thapprakhon, hhhv. forperson og repræsentant fra Intersex Danmark. Få en dybere forståelse for og indsigt i interkøn-erfaringer og -udfordringer gennem erfaringerne fra både et menneske, der selv er af interkøn og et familiemedlem, der lever med at prøve at forstå og rumme udfordringerne som pårørende. Præsenteres i samarbejde med MIX.

film

100 min

17:00

Sunday
March 26

film

17:30

Sunday
March 26

Udstilling i Future Club + middag med filmens instruktør

Glæd dig til en helt særlig og eksklusiv visning af 'Soviet Bus Stops' i Karens Minde Kulturhus med velkomstdrinks inden filmen, og hvor du efter visingen kan spise tre-retters menu med instruktør Kristoffer Hegnsvad. Menuen, der er designet ud fra filmen, byder bl.a. på Chicken Kiev (eller et vegetarisk alternativ), og der medfølger et glas vin. Prisen for velkomstdrink, film og middag med instruktørsamtale er kun 180 kroner, takket være støtte fra Kgs. Enghave Kulturudvalg. Inden visningen kan du også se hovedpersonen Christopher Herwigs billeder udstillet hos galleriet Future Club, Borgbjergsvej 1, 2450 Copenhagen og drikke en gratis øl fra To Øl til ferniseringen kl. 16:00, når instruktør Kristoffer Hegnsvad kigger forbi.

film

57 min

19:00

Sunday
March 26

Live Talk: Jada + acoustic mini concert & 'Jada' (series)

Årets afslutningsevent på Bremen Teater er intet mindre end en tretrinsraket med en af Danmarks største popstjerner. Forpremiere på talk, modereret samtale og akustisk mini-koncert!

Read more

film

88 min

19:00

Sunday
March 26

Jada

Spritny serie i fem afsnit om den karismatiske kvinde med Danmarks største stemme og hendes kamp for at gøre tingene på sin egen måde.

Read more

live event

180 min

19:15

Sunday
March 26

Ayoung Kim: Video Works

Kunsthal Charlottenborg

film

19:30

Sunday
March 26

Oplæg om invassive arter

Bliv klogere på biodiversitet og invassive arter, når en ekspert i ferskvandsbiologi introducerer visningen med et kort oplæg om den menneskelige påvirkning af naturen i Norden.

film

75 min

21:00

Sunday
March 26

21:00

Sunday
March 26

Songs for Dying + Terra Incognita

Kunsthal Charlottenborg

film

21:30

Sunday
March 26

Samtale om Ruslands fremtid?

Hvordan oplever de unge russere krigen? Hvordan ser de på verden? Og hvordan føles det for dem at stå midt i en krig, som de måske end ikke er enige i? Det undersøger vi sammen med direktør for Det udenrigspolitiske Selskab, Charlotte Flindt, i samtale med filmens instruktør Sybilla Tuxen og en af de medvirkende fra filmen.

film

80 min