Søg

VESTEGNS:DOX

Fra d. 15-26. marts 2023 kan du opleve et udvalg af de allerbedste nye danske og internationale dokumentarfilm, når CPH:DOX og lokale kulturinstitutioner rundt omkring i Danmark inviterer til minifestivaler med dokumentarfilm, debatter og events. 
Vi stiller skarpt på de mest relevante emner og i samarbejde med lokale kulturaktører har vi skræddersyet et program til minifestivalen VESTEGNS:DOX.

Støttet af Hvidovre, Høje-Taastrup, Ishøj, Albertslund og Vallensbæk Kommune.

19:00

Monday
March 20

Oplæg ved sognepræst

Inden filmen vil der være et oplæg ved sognepræst Sophie Nielsen. Efter filmen vil der være mulighed for at få en snak med- eller stille spørgsmål til Sophie Nielsen.

film

73 min

18:30

Wednesday
March 22

Fællesspisning og sang

Efter filmen fejrer vi livet med fællessang og -spisning, så tag dine kæreste, venner og familie under armen og nyd øjeblikket sammen med os.

film

88 min

18:30

Thursday
March 23

Fællesspisning og hygge

Efter filmen er der fællesspisning og hygge - så tag din far eller din bror med og få en god snak sammen.

film

87 min

19:00

Thursday
March 23

15:00

Saturday
March 25

Oplæg med instruktør + koncert

Instruktør Warny Mandrup sætter scenen til denne eftermiddag i Teater Vestvolden. Efter filmen vil der være optræden af Aviaja Lumholt, halvt dansk, halvt grønlandsk sanger, pianist, komponist, performer og maske danser. Det vil være en spændende aften som tager os lidt tættere på Grønland.

film

59 min

19:00

Saturday
March 25

Oplæg med instruktør + koncert

Instruktør Warny Mandrup sætter scenen til denne aften i Kulturium. Efter filmen vil der være optræden af Aviaja Lumholt, halvt dansk, halvt grønlandsk sanger, pianist, komponist, performer og maske danser. Det vil være en spændende aften som tager os lidt tættere på Grønland.

film

59 min

19:00

Tuesday
March 28

Samtale med Instruktør

I forbindelse med filmen vil der være oplæg og Q&A med instruktøren bag filmen, Christian Einshøj.

film

87 min