Søg

AALBORG:DOX

Fra d. 23. marts til 3. april kan nogle af de bedste dokumentarfilm fra dette års CPH:DOX-filmprogram opleves rundt i hele Danmark. Vi stiller skarpt på de mest relevante emner og i samarbejde med lokale aktører i Aalborg har vi skræddersyet et program til minifestivalen AALBORG:DOX.

Støttet af Aalborg Kommune.

17:0023 marts

Grethe Meyer – Danmarks porcelænsdronning

Historien om en af Danmarks vigtigste designere: perfektionisten, pioneren, elskeren, moderen og kvinden Grethe Meyer – fortalt gennem hendes kreationer og i cinematiske rekonstruktioner.

Direkte fra København bliver der livestreamet til instruktøren der vil give en introduktion til filmen.

Læs mere 

Køb Billet

Utzon Center

59 min

15:0025 marts

Believer - How to Sell a Dream

Succes, lykke og rigdom kan gå igennem aloe vera-produkter, siger danske Kim Madsen, der har tjent styrtende med penge ved at sælge drømmen videre. Men er vejen til succes virkelig så enkelt?

Efter filmen vil der være Q&A med filmens instruktør og hovedpersonen Kim Madsen.

Læs mere 

Køb billet

Aalborg Bibliotek

89 min

19:0029 marts

Into The Ice

Et storslået, cinematisk eventyr om indlandsisen på Grønland med tre førende forskere på jagt efter hvad isen kan fortælle om vores klima, vores fortid og mulige fremtid. Episk og tankevækkende.

Læs mere

Køb billet 

Aalborg bibliotek

86 min

19:0031 marts

Nelly & Nadine

Dagbøger, postkort og smalfilm fortæller historien om forbudt kærlighed mellem to kultiverede kvinder, der fandt hinanden i en koncentrationslejr under krigen og indledte et livslangt forhold.

Læs mere 

Køb Billet

Aalborg Bibliotek

93 min