Enten log ind eller Opret Bruger for at gemme film og events til din konto.Aquarela

Victor Kossakovsky, 89 min

Denmark, Germany, Scotland, 2018

Aquarela

Storslået billedværk om det fjerde element: Verdens vandmasser. Bjergtagende og visuelt mageløst, og til et bragende heavy metal-soundtrack.

Isblokke, vandmasser, tåge og sne. Det fjerde element har mange former, dem har den russiske mesterinstruktør Viktor Kossakovsky viet sit nye billedværk til at undersøge. I monumentale motiver - og til et buldrende heavy metal-soundtrack! - tager hans nye film os med verden rundt. Vand er en flydende metafor for livet selv, men er samtidig en destruktiv kraft, der i takt med klimaforandringerne kæmper et voldsomt slag mod menneskets dominans her på den blågrønne planet. 'Aquarela' lader billederne tale for sig selv, og lader os komme til vores egne konklusioner undervejs. Og på et tidspunkt, hvor der tales meget om vejret, men kun handles lidt, er Kossakovskys bjergtagende vision en påmindelse om menneskets trods alt begrænsede kontrol over elementerne. En visuelt storslået oplevelse, som skal ses (og høres) i det helt store format.

Instruktør: Victor Kossakovsky
Original Titel: Aquarela
Land: Denmark, Germany, Scotland
År: 2018
Varighed: 89 min
Dialog: engelsk, russisk, spansk
Serier: ARTISTS & AUTEURS
Kategori: Hits
Tags: Cinematisk Kunstnerfilm Biologi&natur Climate
Vis mere info
Producer: Sigrid Dyekjær, Heino Deckert, Aimara Reques
Produktionsfirma: Aconite Productions, British Film Institute, Danish Documentary, Louverture Films, Ma.ja.de. Filmproduktion
Vis mindre info