Enten log ind eller Opret Bruger for at gemme film og events til din konto.Bisbee '17

Robert Greene, 125 min

United States, 2018

Bisbee '17

En hel by konfronterer sin egen, mørke fortid i en meta-western og et episk rollespil, baseret på den mest voldsomme episode i USAs historie siden borgerkrigen.

Bisbee, Arizona. Tidligere en westernby baseret på minedrift, og siden 1970'erne et hjem for hippier, kunstnere og excentrikere. Men også en by med en mørk fortid, der kaster lange skygger. For hundrede år siden blev 1200 immigrant-arbejdere nemlig med vold og magt fordrevet fra byen af deres kolleger, venner og familiemedlemmer til en sikker død i det røde ørkensand. På 100-årsdagen konfronterer byens indbyggere endelig fortidens spøgelser: De iscenesætter en episk 'reenactment' med sig selv i alle roller på begge sider af konflikten. Et rollespil og et socialt eksperiment, rammet ind i seks kapitler som en grandiøs meta-western af den amerikanske filmskaber Robert Greene, der i en række film har undersøgt forholdet mellem identitet, performance og dokumentarfilmens egen virkelighedsstatus i dag. Og som med 'Bisbee '17' har lavet sit til dato mest ambitiøse og radikale værk: En historisk storfilm med hundredevis af deltagere, der alle har deres egne dæmoner at konfrontere.

Filmens internationale premiere præsenteres i samarbejde med filmfestivalen Visions du Réel, som i år præsenterer en samlet retrospektiv af Greenes arbejde.

Visninger

Dato Tid Sted

Tor. 22/03

19:00

Grand Teatret

Billetter

Fre. 23/03

12:00

Palads

Billetter

Lør. 24/03

19:00

Empire

Billetter

DOX:ON:TOUR

Dato Tid Sted
International Premiere
Instruktør: Robert Greene
Original Titel: Bisbee '17
Land: United States
År: 2018
Varighed: 125 min
Serier:
Kategori: Politik Kunst
Tags: Thriller SocialExperiment Hybrid Cinematic Psychology FrontpageNews Ethics
Vis mere info
Producer: Susan Bedusa, Douglas Tirola, Bennett Elliott
World Sales: 4th Row Films
Vis mindre info