Enten log ind eller Opret Bruger for at gemme film og events til din konto.School of Seduction - Three Stories From Russia

Alina Rudnitskaya, 94 min

Denmark, 2018

School of Seduction - Three Stories From Russia

Kønskamp på russisk. Tre kvinder melder sig til et kursus, hvor de skal lære at score velhavende mænd, i et samfund hvor penge og social prestige er alt.

Diana, Lida og Vica er tre russiske kvinder omkring de 30, der alle søger det samme: sikkerhed, en højere social status og evig lykke. Det er bare ikke de nemmeste ønsker at indfri i nutidens Rusland. Putinisme og patriarkatet dominerer, og samtidig er mændene i undertal og stærkt efterspurgte. Så vore tre heltinder tager sagen i egen hånd og melder sig til et kursus i kunsten at forføre en mand - og helst en rig én. Her lærer en midaldrende trussetyv dem, hvordan de skal score opad i samfundet. Men hvor er drømmen om lykken i det hele? Alina Rudnitskaya har fulgt de tre kvinder over hele syv år, og har samlet sine skarpe observationer i et til tider tragikomisk billede af kønsroller og kvindelighed i Rusland i dag. Selvom Pussy Riot har givet patriarkatet kamp til stregen og skabt en feministisk front i det vældige land, er der langt igen for den almindelige russiske kvinde. Også når drømmen fortsat er et almindeligt liv med en mand, der kan betale huslejen.

Instruktør: Alina Rudnitskaya
Land: Denmark
År: 2018
Varighed: 94 min
Dialog: russisk
Serier: SPECIAL SCREENINGS
Kategori: Hits
Tags: Rusland Kærlighed Feminisme Storbyliv
Vis mere info
Producer: Sigrid Dyekjær
Produktionsfirma: Danish Documentary
Vis mindre info