MY:FAVOURITES

Enten log ind eller Opret Bruger for at gemme film og events til din MY:FAVOURITES-konto.Jonathan Johansson vs. Erik Gandini

Jonathan Johansson vs. Erik Gandini

120 min.

2015

Jonathan Johansson vs. Erik Gandini

Politisk pop med dokumentariske visuals. En dansabel aften i kontrasternes tegn med to ikonoklaster fra det svenske broderland.

Jonathan Johansson er en modig mand. I hvert fald hvis man anser det som modigt at kalde sit nyeste album for ’Lebensraum!’ – et af Hitlers grundlæggende begreber. Der er altså ingen tvivl, Johansson ønsker at skabe debat og gerne på europæisk hjemmebane. Men hans spidse kritik af Europas aktuelle tilstand er flot pakket ind i farvestrålende glanspapir og velproduceret pop, der går direkte i danseskoene. Johansson har rystet sin tidligere, musikalske melankoli af sig og går helhjertet efter den ultimative popoplevelse, hvor funky basgange, velproducerede vokalharmonier og trommemaskiner er de bærende elementer med det politiske tekstunivers som kontrastfyldt ramme. Dokumentaristen Erik Gandini, der er aktuel på CPH:DOX med med den passende filmtitel 'The Swedish Theory of Love', har sammenklippet aftenens visuelle overbygning. Arrangeret i samarbejde med Beatbox Entertainment.

Original Titel: Jonathan Johansson vs. Erik Gandini
År: 2015
Varighed: 120 min
Tags: Koncerter: Audio:Visuals Koncerter

I samme serie