Søg

RANDERS:DOX

Fra d. 23. marts til 3. april kan nogle af de bedste dokumentarfilm fra dette års CPH:DOX-filmprogram opleves rundt i hele Danmark. Vi stiller skarpt på de mest relevante emner og i samarbejde med lokale aktører i Randers har vi skræddersyet et program til minifestivalen RANDERS:DOX.

Støttet af Randers Kommune.

19:0023 marts

Nordic by Nature - Michelin Stars

Kulinarisk saga om den færøske Michelinstjerne-restaurant KOKS, deres pionerende chefkok og den storslåede færøske natur og kultur, som restauranten og dens dedikerede personale lever af.

Læs mere

Køb billet

Langå kulturhus

63 min

19:0024 marts

Holy Tour

Tour de France som mikrokosmos i en sjov og sommervarm feelgood-film fra campingvognene i vejkanten, hvor tour’ens egentlige stjerner stråler.

Visningen er i samarbejde med Institut Français.

 

Læs mere

Køb billet

Randers Hovedbibliotek

 

70 min

19:0028 marts

Nadia

Den danske fodboldstjerne Nadia Nadims kometrejse til den franske superliga – og tilbage til sin families rødder i Afghanistan.

Læs mere

Køb billet

Underværket

86 min

19:0029 marts

River

En storslået, cinematisk verdensomrejse ad verdens floder med Willem Dafoe som fortæller og guide, til ny musik af Radiohead-guitaristen Jonny Greenwood. Årets største naturoplevelse i biografen.

Læs mere

Køb billet 

Underværket

 

74 min

19:0030 marts

Sirens

Mellemøstens eneste kvindelige metalband skriger, slår og river i strengene for revolutionen i Libanon og for kærligheden til hinanden. Libanesiske Slave to Sirens har mere på spil end bare musikken.

Læs mere 

Køb billet

Randers Hovedbibliotek

78 min

19:0031 marts

Into The Ice

Et storslået, cinematisk eventyr om indlandsisen på Grønland med tre førende forskere på jagt efter hvad isen kan fortælle om vores klima, vores fortid og mulige fremtid. Episk og tankevækkende.

Læs mere 

Køb billet

Randers Hovedbibliotek

85 min