Søg

HOLBÆK:DOX

Fra d. 23. marts til 3. april kan nogle af de bedste dokumentarfilm fra dette års CPH:DOX-filmprogram opleves rundt i hele Danmark. Vi stiller skarpt på de mest relevante emner og i samarbejde med lokale aktører i Holbæk har vi skræddersyet et program til minifestivalen HOLBÆK:DOX.

Støttet af Holbæk Kommune.

17:0026 marts

Nadia

Den danske fodboldstjerne Nadia Nadims kometrejse til den franske superliga – og tilbage til sin families rødder i Afghanistan.

Læs mere

Køb billet

Mørkøv Kino

86 min

19:0026 marts

Grethe Meyer – Danmarks porcelænsdronning

Historien om en af Danmarks vigtigste designere: perfektionisten, pioneren, elskeren, moderen og kvinden Grethe Meyer – fortalt gennem hendes kreationer og i cinematiske rekonstruktioner.

Læs mere

Køb billet

Mørkøv Kino

 

61 min

19:0028 marts

Livet Efter Døden

Mettes nærdødsoplevelse var så overvældende for hende, at hun længes efter at komme tilbage. Nu forsøger hun at rekonstruere den i virtual reality, så hun kan dele sin oplevelse med resten af verden.

Læs mere

Køb billet 
Kulturbiografen Frysehuset

58 min

19:0029 marts

Mr. Graversen

Efter et årelangt misbrug vågner Michaels far op til livet igen, men et familietraume hjemsøger familien Graversen. En film med hjerte og mod, og om at genvinde tilliden til livet og hinanden.

Læs mere

Køb billet
Kulturbiografen Frysehuset

78 min

19:0030 marts

Ride for Your L1fe

På med førertrøjen! Man kan sagtens have diabetes og give alle andre baghjul. Mød verdens første professionelle cykelhold med diabetes, når de cykler for deres liv, ære og for at komme til tops.

Til denne visning vil der være paneldebat med Martin Spang Olsen (stuntmand og skuespiller), samt Amanda og Amanda fra podcasten ‘Sukkersygt’ og Heidi Kjærgaard som er international elite A-cykelrytter og har type 1-diabetes, samt instruktøren af filmen. 

Læs mere

Køb billet
Kulturbiografen Frysehuset

68 min