Søg

SILKEBORG:DOX

Fra d. 23. marts til 3. april kan nogle af de bedste dokumentarfilm fra dette års CPH:DOX-filmprogram opleves rundt i hele Danmark. Vi stiller skarpt på de mest relevante emner og i samarbejde med lokale aktører i Silkeborg har vi skræddersyet et program til minifestivalen SILKEBORG:DOX.

Støttet af Silkeborg Kommune.

17:0028 marts

The North Drift

En flaskepost fra Dresden bringer nyt om utrolige havstrømme og plastikaffald i verdenshavenes store, flydende økosystem. En idealistisk og billedskøn eventyrfilm med overskud og en alvorlig agenda.

Læs mere

 

Køb billet

Amaliegade kulturhuset

91 min

19:0030 marts

Pleistocene Park

Geni eller galning? Årets vildeste eventyrfilm tager os med på en bumlet rejse fra Fyn til Sibiriens stepper, hvor en russisk geofysiker vil genskabe istidens økosystemer gennem radikal rewilding.

Læs mere 

Køb billet 

Silkeborg bad

 

107 min

18:3031 marts

Hallelujah: Leonard Cohen, A Journey, A Song

Leonard Cohens klassiske hymne ‘Hallelujah’ og dens 10 år lange tilblivelsesproces er kernen i en film om kreativitetens mysterier – og om en enestående mand, der viede sit liv til at udforske dem.

Inden filmen fortæller den lokale musiker Allan Østerdahl om sin Cohen-passion og spiller 3 sange.

Læs mere 

Køb billet

Kjellerup Biograf

115 min

19:0031 marts

Sirens

Mellemøstens eneste kvindelige metalband skriger, slår og river i strengene for revolutionen i Libanon og for kærligheden til hinanden. Libanesiske Slave to Sirens har mere på spil end bare musikken.

Introduktion ved Anton Hajn Bregensorf i samtale med spillestedsleder Johannes Konstantin Neergaard

Læs mere

Køb billet

Kedelhuset

78 min

18:301 april

Into The Ice

Et storslået, cinematisk eventyr om indlandsisen på Grønland med tre førende forskere på jagt efter hvad isen kan fortælle om vores klima, vores fortid og mulige fremtid. Episk og tankevækkende.

Læs mere

Køb billet 

Bio Silkeborg

107 min