Kære journalist og DOX-ven,

Velkommen til vores presserum! Her kan du finde al nødvendig information om programmet for 2018, så du nemt kan deltage, se film og skrive om CPH:DOX.

Det helt hurtige overblik finder du i pressekittet, mens du herinde kan du finde praktisk information om akkrediteringer, hvordan du bestiller billetter og hvilke film der har PR-agent, eller ikke må anmeldes.

Skal du have inspiration til din dækning, har vi grupperet dele af filmprogrammet efter populære emner & aktuelle vinkler, samlet personlige anbefalinger fra vores kendte ambassadører og programredaktionen – og vi får lavet en liste over gæster du kan interviewe på festivalen. Hvis du har brug for at få tilsendt links til film, skal du bare kontakte os.

Til at krydre dine artikler visuelt kan du finde oversigten over årets film stills eller gå på udforskning i vores galleri med nye og ældre festivalbilleder fra biografer, koncerter og events samt videoreportager fra hver dag på festivalen. Alt sammen materiale, du gerne må anvende redaktionelt og på de sociale medier, hvis du krediterer det til os/fotografen.

Er der noget materiale du ikke kan finde, eller mangler du svar på et spørgsmål, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Det er jo derfor, vi er her.

Vi håber, at du får nydt din tid på årets festival – og at vi ses til marts.

Allervirkeligste hilsner,

 

Katrine Ravndal
Presse- og kommunikationschef

 

 

Anastasia Shekshnya
International kommunikationschef,

Nyhedsbrev

ÅBNINGSTIDER PRESSEDISKEN

Du skal afhente din akkreditering i Pressedesken i Kunsthal Charlottenborgs foyer på Nyhavn 2, København K. Pressedisken har åbent fra 10-20 alle dage under festivalen, 15.-25. marts (bemandet fra 12-18, i det resterende tidsrum ringer man efter os).

Vil du dække CPH:DOX? Så ansøg om en akkreditering – helst senest søndag d. 11!

Hvordan du bestiller billetter med en akkreditering – vi skal nok hjælpe!

Ambassadører, daglige guides, verdenspremierer, godt anmeldte film – og test dig selv!

Det hurtige overblik om årets program, venues og konkurrencer.

Giv din festivaldækning lidt kant med et interview af en af vores gæster og instruktører.


Vi har sorteret filmprogrammet efter stærke emner og aktuelle vinkler.

Får du ikke vores pressemeddelelser i din indbakke? Så kan du læse alle de store nyheder her.

En samling af alt det visuelle materiale fra tidligere festivaller – og i år –  til fri afbenyttelse.Her finder du stills til alle film, koncerter & events i programmet 2018.

Info om eksterne PR-agenter og film i dansk distribution (kommer snart).