Sammen med Documentary Campus inviterer vi til 5 helt specielle dage under CPH:DOX – og studerende får over halv pris!

Documentary Campus er et førende uddannelsesinitiativ i Europa, der tilbyder rådgivning, støtte og know-how til både professionelle og nye talenter indenfor dokumentarfeltet med fokus på historieudvikling, film funding, distribution og publikumskontakt i et evigt foranderligt medielandskab.

CPH:CONFERENCE, der præsenteres i samarbejde med Documentary Campus, finder sted fra den 20.- 24. marts, og byder på et tætpakket program af case studies, keynote taler, workshops og diskussioner om de mest aktuelle emner i industrien. Konferencen vil samle professionelle fra film-, teknologi- videnskabs- og kunstverdenen, fordre nye netværker og viden samt igangsætte samarbejder på tværs af forskellige sektorer.

Konferencens fem dage bliver dedikeret til fem forskellige temaer; det endelige program sammensættes af en international berømt kurator og bliver offentliggjort tættere på festivalen.

Konferencen er åben for alle akkrediterede gæster og vil finde sted i den helt nye CPH: DOX festival center på Kunsthal Charlottenborg.

Mere info om indholdet kommer snart!

I samarbejde med:

Sponsoreret af: