Søg

SAMSØ:DOX

Fra d. 23. marts til 3. april kan nogle af de bedste dokumentarfilm fra dette års CPH:DOX-filmprogram opleves rundt i hele Danmark. Vi stiller skarpt på de mest relevante emner og i samarbejde med lokale aktører på Samsø har vi skræddersyet et program til minifestivalen SAMSØ:DOX.

Støttet af Samsø Kommune.

19:3025 marts

Grethe Meyer – Danmarks porcelænsdronning

Historien om en af Danmarks vigtigste designere: perfektionisten, pioneren, elskeren, moderen og kvinden Grethe Meyer – fortalt gennem hendes kreationer og i cinematiske rekonstruktioner.

Læs mere 

Køb billet

Samsø Museum

 

61 min

19:00 27 marts

Mr. Graversen

Efter et årelangt misbrug vågner Michaels far op til livet igen, men et familietraume hjemsøger familien Graversen. En film med hjerte og mod, og om at genvinde tilliden til livet og hinanden.

Læs mere 

Køb billet 

Samsø Bio

80 min

19:3030 marts

Into the Ice

Et storslået, cinematisk eventyr om indlandsisen på Grønland med tre førende forskere på jagt efter hvad isen kan fortælle om vores klima, vores fortid og mulige fremtid. Episk og tankevækkende.

Læs mere

 

Køb billet

Samsø Museum

 

85 min

19:00 1 april

Nordic by Nature - Michelin Stars

Kulinarisk saga om den færøske Michelinstjerne-restaurant KOKS, deres pionerende chefkok og den storslåede færøske natur og kultur, som restauranten og dens dedikerede personale lever af.

Til Filmvisningen vil der være Q&A med instruktøren Rasmus Dinesen. 

Læs mere

Køb billet 

Samsø Bio

65 min