Søg

LIVE SHOW: BANDELAND (EKSTRA BLADET)

75 min

Ekstra Bladets enorme podcastsucces ‘Bandeland’ inviterer til et finaleshow, når chefredaktør på Ekstra Bladet og vært på podcasten Knud Brix med Kristian Kornø, Sune Fischer og Carsten Norton går på scenen og gennemgår både nye og gamle optagelser og sager i deres afdækning af ‘Operation Blackjack’ og kampen om kokainen.

Ekstra Bladets enorme podcastsucces ‘Bandeland’ inviterer til et finaleshow, når vært Knud Brix og journalister, Sune Fischer, Kristian Kornø og Carsten Norton gennemgår både nye og gamle optagelser og sager i deres afdækning af ‘Operation Blackjack’ og kampen om kokainen.
Fjerde sæson af Ekstra Bladets succespodcast ‘Bandeland’ er historien om ‘Operation Blackjack’, og hvordan kokainen fra internationale narkokarteller finder vej til danske næsebor med den hårde, serbiske mafia som mellemmænd. I slipstrømmen af denne transport efterlader den serbiske mafia sig spor i form af vold, drab og generel ødelæggelse, og ‘Bandeland’ har over i alt ti afsnit været med til at optrevle og udfolde forskellige historier med udgangspunkt i denne exceptionnelle sag.
Glæd dig til et ‘Bandeland’-liveshow, når chefredaktør på Ekstra Bladet og vært på podcasten Knud Brix med Kristian Kornø, Sune Fischer og Carsten Norton samler op og giver overblik over den store sag med inddragelse af både nye og gamle lyd- og filmklip skabt til arrangementet ved dette højspændte finaleshow.
Som billetkøber får du også en gratis måned af EB+, så du har fuld mulighed for at høre podcasten inden.