Søg

Vil du være frivillig hos os i 2024?

Har du lyst til blive en del af holdet bag en af verdens største dokumentarfilmfestivaler? Så tilmeld dig som frivillig på CPH:DOX 2024. Vi leder efter frivillige, som er entusiastiske og klar på at arbejde fleksibelt, så vi sammen kan gøre CPH:DOX 2024 til den bedste festival! Det kræver blot, at du er fyldt 18 år.

Afhængigt af dine ønsker og din erfaring kan du varetage forskellige type opgaver både før, under og efter festivalen. Du kan læse mere om de forskellige områder herunder. Vær opmærksom på, at vi forventer, at frivillige på CPH:DOX tager minimum to vagter. 

Som tak for din tid, vil du modtage fribilletter, der kan bruges til visninger og event, som er en del af vores fysiske festival, såvel som rabatkoder til vores online festival. Derudover vil de frivillige modtage en goodiebag ved deres sidste vagt.

Vil du være en Superdoxer?

Som Superdoxer er det muligt at få opgaver, der kræver mere ansvar og tid, men samtidig vil give dig en større erfaring indenfor festivalkoordinering. Her forventer vi, at du arbejder minimum 25 timer enten før, under eller efter festivalen. Som tak for dit arbejdsindsats, vil det være muligt at modtage en anbefaling oveni de resterende goodies, som alle frivillige modtager.

Tilmeld dig her for at blive frivillig på CPH:DOX 2024!

Det tager kun ét minut at melde sig som frivillig til CPH:DOX. Hvis du har nogle spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte frivilligafdelingen på *****@cphdox.dk.

OBS: Nødvendigt work permit til mennesker uden for UE/EEA/Schweiz. Det er gratis at søge om, men det tager 3 måneder. Søg om arbejdstilladelsen her.

Jobbeskrivelser

Guest department

Arrow down
Infodesk

Er du serviceminded og har lyst til at hjælpe alle vores internationale festivalgæster med at få den bedste oplevelse? Så er det måske dig, vi har brug for i vores infodesk-team. 

Det er vigtigt, at du er flydende i engelsk, da du vil kommunikere med vores internationale gæster. Derudover er det et plus, hvis du taler dansk. Inden din vagt vil vi selvfølgelig sørge for, at du bliver oplært, så du kan svare på de spørgsmål, der skulle komme under vagten.

Lufthavnens Velkomst Team

Vi har brug for frivillige med en positiv attitude og et smil på læben til at være den første person, vores internationale gæster møder, når de ankommer til Københavns Lufthavn. Her vil vi have et lille team af frivillige til at tage imod gæsterne og guide dem mod festivalen. Din frivilligekoordinator vil selvfølgelig give dig alt den nødvendige information, såsom tidspunkt for ankomst samt navne på gæsterne, inden din vagt, så du føler dig ordentlig klædt på.

Events

Arrow down
Event Runner

Vi er på jagt efter udadvendte og selvstændige frivillige, der kan hjælpe os med at afvikle de event og fester, som kommer til at foregå under de 12 dage, CPH:DOX er i gang. Så fungerer du godt i et arbejdsmiljø med fart på? Så vil tjansen som event runner helt sikkert være noget for dig. 

Rollen indebærer blandt andet oprydning, billet tjek, opfyldning af drinks, og hvad end der ellers er brug for i øjeblikket. Efter at have været en del af CPH:DOX’s Event Koordinering Team vil du nemt kunne afvikle et hvert slags event i fremtiden.

Da vores fester finder sted sent på aftenen/natten, har vi brug for nogle natteravne, der kan holde energien højt på de sene nattetimer.

Event Host

Er du også overbevist om, at god service er et grundlag for en god oplevelse? Så er du måske den rette Event host til at hjælpe os med at skabe nogle fantastiske arrangementer. 

Vi har planlagt et hav af happy hours og events i løbet af festivalen, og vi har derfor brug for frivillige til at hjælpe os med at servere vin, byde gæsterne velkomne samt meget andet.

Industry Host

Arrow down

Kunne du tænke dig at få et nærmere indblik i filmskabernes og internationale branchefolks verden? Så er det at være frivillig i vores Industry-afdeling nok noget for dig!

Industry samler folk fra forskellige dele af filmverdenen, og her har vi brug for venlige og hjælpsomme frivillige til at være værter. Det er et must at du er serviceminded og flydende i engelsk, da du vil repræsentere CPH:DOX over for deltagende fra filmbranchen. 

Der er mange forskellige roller inden for vores Industry programme, fx CPH:FORUM, CPH:LAB, DELEGATIONS. Vi sender en manual ud med nærmere info om de specifikke områder inden det bliver tid til, at du vælge dine vagter. 

Hvis du ønsker at være frivillig ved Industry kræver det, at du kan arbejde minimum 3 dage mellem den 20. og 24. marts.

Production

Arrow down
Venue host

CPH:DOX er en stor produktion, som finder sted rundt omkring i hele København. Vi har det fulde ansvar for, at alle aspekter af festivalen kører, som de skal. Derfor har vi brug for frivillige med gode organiseringsevner, som desuden er servicemindede og gode til engelsk. Du vil være der, hvor det hele sker, og blive en del af et dedikeret team, som sørger for at skabe den bedste oplevelse for festivalens gæster. Vi har brug for folk med sans for crowd management, der kan holde øje med, at der er afstand mellem festivalens deltagende. 

Production assistant

Har du lyst til at hjælpe med at bygge CPH:DOX op fra bunden og forvandle et tomt rum til vores social cinema?

Vi har brug for stærke hænder, som ikke er bange for at løfte tungt og kaste sig over fysiske opgaver under opbygningen og nedtagningen af festivalen. 

Hvis du er interesseret i eventproduktioner og gerne vil lære, hvad det kræver for at få en 10-dages festival op at stå, så er dette opgaven for dig. Det frivillige produktionsteam er desuden et ideelt valg for dig, der gerne vil have vagter før eller efter festivalen, så du ikke går glip af nogen filmvisninger eller events under festivalen.

Virtual Reality host

Arrow down

Elsker du virtual reality og er eventuelt lidt af en teknologinørd? Så vil vores virtual reality-afdeling være noget for dig. Vi har brug for frivillige med gode koordineringsevner, som står klar til at hjælpe gæsterne i VR-udstyret samt svare på eventuelle spørgsmål. Det er et plus, hvis du er serviceminded og har lidt teknologisk snilde.

Programme

Arrow down
Programme Event Assistant

Udover vores mange filmvisninger består vores program ligeledes af et bredt udvalg af events, talks og debatter på forskellige venues rundt omkring i København. Som programassistent vil du hjælpe med at gøre klar, tage imod gæsterne, samt andre ad hoc opgaver undervejs.

UNG:DOX Assistant
UNG:DOX er et tilbud lavet til landet ungdomsuddannelser, hvor CPH:DOX inviterer til filmvisninger og talks rundt omkring i Københavns biografer. Hertil har vi brug for dansktalende frivillige, som kan hjælpe os med afviklingen heraf.  
Jury Guides

Er du organiseret, udadvendt og trives godt i en værtsrolle? Og er du samtidig vild med filmbranchen? Så kan det være, det er dig, vi har brug for som juryguide. 

Vi har brug for, at du kan arbejde hver dag fra mandag d. 20. marts til lørdag d. 25. marts. I denne periode vil du agere guide for én af vores 5 jurys (Dox:Award, F:act Award, New:Vision, New:Wave & Nordic:Dox Award). Det her en perfekt mulighed, hvis du vil få et indblik i branchen, da du vil få lov til at deltage i middage, visninger samt CPH:DOX’s Award show. Vi forventer, at du har et godt kendskab til København, da det bliver dit job at guide gruppen hurtigt og sikkert rundt i byen.

Hvis du kunne tænke dig at blive juryguide, så send et par linjer om dig selv til *****@cphdox.dk.

Marketing

Arrow down

Som en del af markedsføringen af CPH:DOX har vi brug for frivillige til at cykle ud med vores fysiske program. I vil arbejde i par, hvor i sammen vil cykle rundt i København. CPH:DOX vil stille en Christiania cykel til rådighed, men det er ligeledes vigtigt, at man kan medbringe sin egen cykel til denne rolle. 

Dette er en hurtig og simpel arbejdsopgave, og de fleste af vagterne ligger før festivalen. Dette er derfor en god vagt, hvis du vil få samlet lidt fribilletter inden festivalens start.

OBS

Generelle informationer

Arrow down

Velkommen og tusind tak, fordi du ønsker at være frivillig hos CPH:DOX! Vi glæder os til at arbejde sammen med dig, og vi er sikre på, at det bliver en stor fornøjelse.  

Nedenunder har vi samlet en liste over de ting, vi forventer af vores frivillige, som du venligst bedes læse igennem inden din første vagt: 

  1. Som en CPH:DOX-frivillig er du vores ansigt udadtil, derfor er det vigtigt med en god opførsel og et smil på læben, når du møder festivalgæster, publikum, ansatte samt andre frivillige.
  2. Som frivillig skal du tage minimum to vagter. Vagternes længde er forskellige. Vi har brug for din hjælp i festivaldagene mellem den 15-26. marts men hvis du er en del af produktionen eller marketing-teamet, vil der allerede være behov  for din hjælp fra starten af marts. 
  3.   Mød venligst til tiden. Det forventes, at du er klar med CPH:DOX T-shirt på og dine ting lagt i garderoben ved vagtens start. Er det din første vagt, er det derfor en god ide at komme i før det planlagte mødetidspunkt, så du kan blive vist rundt af en frivilligkoordinator. 
  4. Hver gruppe af frivillige har en frivilligkoordinator, som sørger for instruktioner og vil være din kontaktperson hos CPH:DOX. Venligst følg din koordinators instrukser. Hver vagt har ligeledes en vagtansvarlig, som tildeler og instruerer  dig i dine opgaver. Det er den vagtansvarlige som også vil sørge for din frokostpause.
  5. Husk, at du aldrig er alene, og opstår der problemer, kan du altid kontakte din frivilligekoordinator.
  6. Det er ikke tilladt at indtage alkohol og stoffer i løbet af din vagt.
  7. Før din første vagt bedes du hente din T-shirt, som du skal have på i løbet af alle dine vagter. Vi forventer, at du passer ordentligt på den og afleverer den tilbage i god stand efter festivalen.

I tilfælde af at frivillige undlader at følge ovenstående vilkår og betingelser, forbeholder CPH:DOX sig retten til at træffe passende foranstaltninger.