Søg

Vil du være frivillig hos os i 2022?

Har du lyst til at se en masse dokumentarfilm og blive en del af holdet bag en af verdens største dokumentarfilmfestivaler? Så tilmeld dig som frivillig på CPH:DOX 2022, som finder sted fra den 23. marts til den 3. april. Det kræver blot, at du er fyldt 18 år. Dette år vil festivalen foregå noget anderledes, og vi leder derfor efter frivillige, som er entusiastiske og klar på at arbejde fleksibelt, så vi sammen kan gøre CPH:DOX 2022 til den bedste festival!

Vi tager selvfølgelig alle nødvendige forholdsregler og følger de gældende retningslinjer for COVID-19. Så du kan føle dig helt tryg, når du er frivillig hos CPH:DOX. Vi vil skabe en sikker festivaloplevelse for alle involverede og deltagende, og derfor forventer vi også, at vores frivillige følger alle anvisninger i forhold til at mindske smitterisikoen, , da det er jer, der repræsenterer CPH:DOX. Vi vil løbende opdatere med nye regler og retningslinjer, og hvis I mangler svar på noget, så spørg hellere en gang for meget end en gang for lidt.

Afhængigt af dine ønsker og din erfaring kan du varetage forskellige typer opgaver både før, under og efter festivalen. Du kan læse mere om de forskellige områder, hvor vi har brug for din hjælp, herunder. Vær opmærksom på, at vi forventer, at frivillige på CPH:DOX minimum tager to vagter.

Som tak for din tid, vil du modtage en T-shirt samt ticket vouchers, som du kan bruge til at se film under festivalen.

Vil du være en Superdoxer?

Som en Superdoxer kan du påtage dig opgaver, der kræver mere ansvar, og du vil samtidig have en vigtigere rolle i teamet. Her forventer vi, at du tager seks vagter enten før, under eller efter festivalen. Som tak for dit vigtige bidrag til årets festival, vil du modtage en anbefaling oveni dine fribilletter.

Tilbagevendende frivillige fra 2021 modtager en e-mail-invitation til at være med i 2022-udgaven.

Ny frivillige tilmeld dig her for at blive frivillig på CPH:DOX 2022!

Det tager kun ét minut at melde sig som frivillig til CPH:DOX. Hvis du har nogle spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte frivilligafdelingen på *****@cphdox.dk

Jobbeskrivelser

Guest department

Arrow down
Infodesk

Er du serviceminded og har lyst til at hilse på alle vores internationale festivalgæster? Så bør du blive en del af infodeskens team.

Det er vigtigt, at du taler flydende engelsk, da du skal kunne kommunikere med vores internationale gæster. Derudover er det et plus, hvis du taler dansk. Vi sørger for at oplære dig, så du kan svare på alle de spørgsmål, du muligvis vil få under festivalen.

Lufthavn Velkomst Team

I 2022 forventer vi, at antallet af gæster er mindre end de andre år, men det betyder ikke, at de skal have en mindre velkomst. Og til denne opgave har vi brug for frivillige med en positiv attitude og et smil på læben.

Som titlen indikerer, vil du tage imod vores gæster i Københavns Lufthavn. Din frivilligkoordinator vil give dig al nødvendig information, såsom tidspunkt på ankomst samt navne på vores gæster.

Events

Arrow down

Er du overbevist om, at god service er et grundlag for en god oplevelse? Så er du den rette til at hjælpe os med at skabe nogle fantastiske arrangementer til CPH:DOX.

Vi leder efter frivillige, der kan hjælpe med at lave spændende og trygge arrangementer. I løbet af festivalens ti dage har vi planlagt en række events, der er en essentiel del af den fulde oplevelse, som vi ønsker at give vores gæster.

Til nogle af vagterne er det et plus, at du kan tale dansk, men det vigtigste er at være serviceminded og fleksibel. Der er en vagt for alle. Du vil til arrangementerne hjælpe os med, at det hele kører som smurt, at stedet er rent og at glassene altid er fulde, samt hvad end der ellers er brug for. Til disse vagter vil der altid være et hold af flere frivillige, så du vil aldrig være alene.

Industry host

Arrow down

Vil du gerne få et indblik i en verden af filmproducere og internationale professionelle?
Så kan du blive frivillig i Industry-afdelingen. Industry samler folk fra forskellige dele af filmverdenen, og her har vi brug for en venlig og hjælpsom vært. Det er vigtigt, at du besidder et godt engelsk og er serviceminded, da du vil repræsentere CPH:DOX over for deltagende fra filmbranchen. I år kan denne rolle indebære at hjælpe til digitalt, da flere arrangementer potentielt vil finde sted online.

Venues host

Arrow down

Føler du dig hjemme i værtsrollen og sætter du en ære i at få folk til at føle sig velkomne?
CPH:DOX er en stor produktion, som finder sted over hele København. Vi har det fulde ansvar for, at alle aspekter af festivalen kører, som de skal. Derfor har vi brug for frivillige med gode organiseringsevner, som desuden er servicemindede og gode til engelsk. Du vil være der, hvor det hele sker, og blive en del af et dedikeret team, som sørger for at skabe den bedste oplevelse for festivalens gæster. Vi har brug for folk med sans for crowd management, der kan holde øje med, at der er afstand mellem festivalens deltagende.

Virtual Reality host

Arrow down

Elsker du film og er lidt af en teknologinørd? Så vil vores virtual reality-afdeling være noget for dig. Her har vi brug for frivillige med gode koordineringsevner, som står klar til at svare på eventuelle spørgsmål. Det er et plus, hvis du er serviceminded og har lidt teknologisk snilde.

I foregående år er VR-udstillingen blevet aflyst grundet Covid-19, men vi håber på, at det lykkes i år.

Production assistant

Arrow down

Har du lyst til at hjælpe med at bygge festivalen op fra bunden og forvandle et tomt rum til vores social cinema?

Vi har brug for stærke og stabile personer, som ikke er bange for at løfte tunge ting og kaste sig over andre fysiske opgaver. Der er både behov for hjælpende hænder til at sætte det hele op, og til, efter festivalen, at tage det hele ned igen.

Hvis du er interesseret i eventproduktioner og gerne vil lære, hvad det kræver for at få en ti dages festival op at stå, så er dette opgaven for dig. Det frivillige produktionsteam er desuden et ideelt valg for dig, der gerne vil have vagter før eller efter festivalen, så du ikke går glip af nogle filmvisninger eller events.

Logistics runner

Arrow down

Vær med til at dele festivalprogrammet ud, aflever kopier af filmene til biograferne, og lever billetter til forskellige steder på cykel. Som logistics runner får du en række hurtige og simple opgaver, som er vigtige for, at festivalen kører som den skal.

OBS

Generelle informationer

Arrow down

Velkommen! Uden dig som frivillig, ville CPH:DOX ikke være muligt. Vi er sikre på, at det bliver en fornøjelse at arbejde sammen med dig, men for at undgå mulige problemer undervejs, har vi samlet en liste med de ting, vi forventer af vores frivillige:

  1. Som en CPH:DOX-frivillig er du vores ansigt udadtil, derfor er det vigtigt med en god opførsel. Sørg for at festivalgæster, publikum, ansatte, kollegaer og koordinatorer alle bliver behandlet ordentligt.
  2. Som frivillig skal du tage minimum to vagter. Vagternes længde er forskellige, men vil max. være op til seks timer. Afhængigt af arbejdet vil nogle vagter, som eksempelvis produktionen, også finde sted før og efter festivalen. Vi har brug for din hjælp i festivaldagene mellem den 23.3-3.4, men hvis du er en del af produktionen eller outreach-teamet, har vi brug for din hjælp fra start marts.
  3. Hvis du har symptomer på COVID-19, så giv din frivilligkoordinator besked hurtigst muligt, så vi kan aflyse din vagt. Det er vigtigt, at vi alle tager vores forbehold, så vi er sikret en tryg festival.
  4. Det er obligatorisk at møde op til introduktionsmødet. Dato vil blive annonceret i februar.
  5. Mød venligst op 15 minutter før din vagt.
  6. Hver gruppe af frivillige har en frivilligkoordinator, som sørger for instruktioner og vil være din kontaktperson hos CPH:DOX. Vær venlig at følge din koordinators instrukser. Hver vagt har en vagtansvarlig, som er ansvarlig for din vagt, tildeler dig dine opgaver og instruerer dig i dem. Det er også dem, der vil give dig dine fribilletter efter endt vagt.
  7. Husk, at du aldrig er alene, og skulle der opstå problemer, kan du altid kontakte din frivilligkoordinator eller vagtansvarlige.
  8. Det er strengt forbudt at indtage alkohol og stoffer i løbet af din vagt.
  9. Før din første vagt beder vi dig hente din T-shirt, som du skal have på i løbet af alle dine vagter. Vi forventer hermed også, at du passer ordentligt på den.

Hvis en frivillig ikke overholder ovenstående regler, forbeholder CPH:DOX sig ret til at gøre, hvad der vil være nødvendigt i den givne situation.