Søg

AABENRAA:DOX

Fra d. 23. marts til 3. april kan nogle af de bedste dokumentarfilm fra dette års CPH:DOX-filmprogram opleves rundt i hele Danmark. Vi stiller skarpt på de mest relevante emner og i samarbejde med lokale aktører i Aabenraa har vi skræddersyet et program til minifestivalen AABENRAA:DOX.

 

Støttet af Aabenraa Kommune.

18:3028 marts

The North Drift

En flaskepost fra Dresden bringer nyt om utrolige havstrømme og plastikaffald i verdenshavenes store, flydende økosystem. En idealistisk og billedskøn eventyrfilm med overskud og en alvorlig agenda.

Læs mere

Køb billet

Kinorama

90 min

18:3029 marts

Nelly & Nadine

Dagbøger, postkort og smalfilm fortæller historien om forbudt kærlighed mellem to kultiverede kvinder, der fandt hinanden i en koncentrationslejr under krigen og indledte et livslangt forhold.

Læs mere

Køb billet

Kinorama

93 min

18:3030 marts

The Computer Accent

Hvordan lyder musik komponeret af kunstig intelligens? Den amerikanske post-pop-gruppe Yacht kaster sig ud i et radikalt kreativt eksperiment: At lade en computer skrive deres næste album.

Vises i samarbejde med Aabenraa LIVE.

Læs mere

Køb billet

Nygadehuset kulturhus

83 min

18:3031 marts

Pleistocene Park

Geni eller galning? Årets vildeste eventyrfilm tager os med på en bumlet rejse fra Fyn til Sibiriens stepper, hvor en russisk geofysiker vil genskabe istidens økosystemer gennem radikal rewilding.

Læs mere

Køb billet

Nygadehuset kulturhus

106 min

18:30 1 april

River

En storslået, cinematisk verdensomrejse ad verdens floder med Willem Dafoe som fortæller og guide, til ny musik af Radiohead-guitaristen Jonny Greenwood. Årets største naturoplevelse i biografen.

Læs mere

Køb billet

Nygadehuset kulturhus

73 min