Log ind

Eventival
Indtast din Eventival-mail for at logge ind med din Eventival-konto.

Alternativt, hvis du har købt billetter før, skal du indtaste den mail, du brugte.

Eller du kan oprette en profil til at like film og events, til din egen liste.

CPH:DOX
slider navigation

Marts 19 - 30, 2025

slider navigation

KU.BE

Dirch Passers Allé 4, 2000 Frederiksberg

Find Vej

Offentlig Transport: KU.BE befinder sig på Frederiksberg. De nærmeste metro station er Flintholms Station og Lindevang Station, du kan derfor ankomme både med metro og S-Tog. Derudover kører Bus 31 lige til døren.

Parkering: Pr. 1. oktober 2023 er der nye parkeringsregler på Frederiksberg. Der indføres bl.a. tidsbegrænset parkering i parkeringskælderen på Dirch Passers Alle/Livas Have.

KU.BE har to parkeringspladser til handicappede lige foran KU.BEs hovedindgang.

 

Tilgængeligheds Guide

Hos KU.BE er to kørestolspladser til alle arrangementer.

I stueplan og på 3. sal har KU.BE herre-, dame og handicaptoiletter, alle med pusleborde. Desuden findes der et handicaptoilet på 2. sal. Der er ingen dørtrin og fri passage rundt i hele bygningen.
Der findes elevator i bygningen til gangbesværede og kørestole. Alle andre bruger trappen. Udover det findes der også en teleslynge. Der er ramper til scenen, hvis den skal tilgås. 

Ledsager: Selvfølgelig har CPH:DOX ledsagerordning, så du kan få en ledsager gratis med til din ønskede visning. Ønsker du en ledsager plads, skal du blot kontakte tickets@cphdox.dk.

 

17:00

+ Event: Kreativ lyttesession med Peter Doherty i ørerne

Kom og få en særlig lytteoplevelse i KU.BE inden visningen af ‘Peter Doherty - Stranger in My Own Skin’. Udover at være en succesfuld rockmusiker er Doherty også både digter og maler. Inden visningen sætter vi derfor rammerne for en fordybende lytteoplevelse, mens vi folder os ud i kreativitetens navn. Her vil der oven i købet blive serveret en af Peter Dohertys ynglingsdrinks: mimosa. Sæt dig godt til rette i bløde møbler og fold din indre maler eller digter ud. Alle er velkomne allerede fra kl. 15:30.
Sprog: Engelsk

10 år i den britiske rock n’ roll-poets turbulente liv som sanger i The Libertines og Babyshambles, og som fast forsidestof i tabloidpressen. Kampen for at lægge stofferne på hylden er det ufortalte kapitel i historien om Pete Doherty - indtil nu.

17:00 - 19:15KU.BE