Log ind

Eventival
Indtast din Eventival-mail for at logge ind med din Eventival-konto.

Alternativt, hvis du har købt billetter før, skal du indtaste den mail, du brugte.

Eller du kan oprette en profil til at like film og events, til din egen liste.

CPH:DOX
slider navigation

Marts 19 - 30, 2025

slider navigation

REPUBLIQUE

Østerfælled Torv 37, 2100 København

Find Vej

Offentlig transport: REPUBLIQUE er placeret på Østerbro. Ankommer du med bus er det buslinje 1A eller 14 til Århusgade (Østerbrogade) – ca. 300 meter fra teatret du skal med. Nærmeste metro er Poul Henningsens Plads og Trianglen. S-toglinjer A, B, C og E til Nordhavn ligger lidt længere væk – ca. 1,8 km fra teatret.

Parkering: Der er to parkeringskældre under Østerfælled Torv – den ene med indkørsel fra Marskensgade, den anden fra Gunnar Nu Hansens Plads

Tilgængeligheds Guide

Hos REPUBLIQUE er der plads til 3 køresolsbrugere.

Handicaptoilet findes i samme plan som foyeren. Der er fri passage af adgangsdøre til foyerområdet for kørestolsbrugere og gangbesværede. Der er ingen dørtrin. Scenen i foyeren er en fordybning i gulvet, eller en ‘grav’. Kørestolsbrugere og gangbesværede har adgang til sceneområdet og kan få plads i det område der ikke er fordybet med udsyn til scenen. 

Ledsager: Selvfølgelig har CPH:DOX ledsagerordning, så du kan få en ledsager gratis med til din ønskede visning. Ønsker du en ledsager plads, skal du blot kontakte tickets@cphdox.dk.

17:00

Limits of Europe

Apolena Rychlíková / Tjekkiet, Slovakiet & Frankrig / 2024 / Verdenspremiere / 98 min

+ Debat: De usynlige europæere med Emma Holten

Hvad er den reelle pris, som Europa betaler for at lade sine egne borgere udnytte? Hvordan ser livet ud for de migranter, der er tvunget til at forlade deres børn og forældre for at forsørge dem? Og hvorfor ser privilegerede europæere den anden vej? Vær med, når vi efter filmvisningen sammen med instruktør og kunstnerisk leder ved teaterkompagniet Fix + Foxy, Tue Biering, og chefkonsulent og programleder ved 'Menneskerettigheder, tech og erhverv' ved Institut for Menneskerettigheder, Cathrine Bloch Veiberg, diskuterer det lavtlønnede arbejdsmarked i EU, social ulighed, menneskers værd - og vrede bær. Samtalen modereres af feministisk aktivist Emma Holten. Samtalen præsenteres i samarbejde med Institut for Menneskerettigheder og forestillingen 'Vredens Bær' på Republique Teater, der har premiere den 2. maj, 2024.
Sprog: Dansk

En tjekkisk journalist går undercover på det europæiske marked for billig arbejdskraft. Men det har en personlig pris at dokumentere de uhyrlige forhold og den sociale ulighed på ens egen krop, mens familien venter på, at hun skal vende hjem.

17:00 - 19:20REPUBLIQUE