Tereza Šimíková bliver ny leder af vores internationale finansierings- og co-produktionsplatform CPH:FORUM fra 1. September.

Vi er meget glade for at kunne annoncere, at Tereza Šimíková tiltræder som Head of CPH:FORUM, vores internationale finansierings- og co-produktionsplatform, fra 1. september. Tereza er fra Tjekkiet og kommer fra en stilling som Head of Industry på East Doc Platform, det største co-produktionsmarked og pitching forum i den central- og østeuropæiske region. Hun har uddannet dokumentarinstruktør fra FAMU i Prag i 2009, og var fra 2012-16 Program Manger på Dok.Incubator. Siden 2017 har hun været International Program Consultant hos Chicken and Egg Pictures, som med base i New York og San Francisco støtter kvindelige filmskaberes arbejde med funding og mentoring.

Tereza Šimíková overtager som Head of CPH:FORUM efter Daniella Eversby, der efter 10 år på festivalen har besluttet at tage en pause fra arbejdslivet for at være sammen med sin familie.

Head of Industry og CPH:DOX Deputy Director Katrine Kiilgaard siger: “Jeg er glad for at Tereza har sagt ja til at blive en del af vores team. Med sin baggrund har hun både de nødvendige erfaringer og det rigtige netværk, og med sin store passion for dokumentarmiljøet har hun den helt rigtige energi til at videreføre og udvikle CPH:FORUM, vores vigtigste branche-aktivitet.”

Tereza Šimíková siger: “Som branche er dokumentarmiljøet kommet til et punkt, hvor vi er nødt til at udfordre de traditionelle forretningsmodeller og tænke nyt. Tiden er inde til nye løsninger. Derfor er jeg glad for at blive en del af CPH:DOX, én af de mest progressive internationale dokumentarfilmfestivaler. Jeg ved, at CPH:DOX er et sted, hvor nye idéer har et hjem, og hvorfra de kan sprede sig til resten af Europa.”

CPH:FORUM 2019 åbner for tilmeldinger af projekter fra 1. september. Du kan finde mere information om hvordan man ansøger her.

Kontakt for spørgsmål og presse vedrørende Tereza Šimíková’s tiltræden som Head of CPH:FORUM:

Katrine Kiilgaard / katrine@cphdox.dk