Team Hurricane og Annika Berg overtager vores festivalcentrum på Kunsthal Charlottenborg for en dag med udstilling, film og koncert lørdag den 24. marts kl. 17.30! Se filmen, alle har snakket om, og oplev filmskaberen Annika Berg i aktion som VJ til en audiovisuel performance med Soho Rezanejad i Social Cinema og se det perlepladeværk, som alle har været inviteret til at være med til at lave på Absalon.

Og så har hele banden fundet film til en pop-up biograf, der kører nonstop hele aftenen. Det hele starter kl. 17.30. Køb dine billetter til aftenen lige her og læs med nedenfor, om hvad der kommer til at ske!

Jury

Annika Berg

Instruktør – uddannet fra Den Danske Filmskole, 2015

Annika vandt med sin afgangsfilm SIA årets Robert for bedste kortfilm i 2015, og hendes debutfilm TEAM HURRICANE havde premiere på Venedig Film Festival, som siden har været på bl.a. Rotterdam Film Festival og SXSW.

Catherine Pattinama Coleman

Fotograf – uddannet fra Den Danske Filmskole, 2015

Catherines afgangsfilm var Sorte Måne instrueret af Kasper Skovsbøl, og har siden optaget Malene Chois The Return, som havde verdenspremiere på Rotterdam Film Festival, Josefine Kirkeskovs Lifeboat og Skovsbøls C4. Hun laver desuden en masse selvstændige projekter, hun selv instruere, skyder og klipper.

Marie Grathø

Instruktør – uddannet fra Super16, 2013

Maria har været nomineret til en Robert to gange og har rejst verden rundt med sine tre kortfilm Daimi, Yolo og Teenland. Er nettop nu igang med sin første spillefilm “Teenage Jesus”, som hun pitch på Cannes Festivals: L’Atelier – En film mange glæder sig rigtig meget til!

Eva Marie Rødbro

Instruktør – uddannet fra Den Danske Filmskole, 2015

Eva har bl.a. instrueret I Touched Her Legs og kæmpesuccesen Prinsesserne Fra Blokken på DR3. Hun er nu igang med hendes første spillefilm dokumentaren I Hope To See You Before I Die.

Linda Man

Klipper – uddannet fra Den Danske Filmskole, 2015

Linda er en af det mest talentfulde unge klippere i Danmark. Hun har bl.a. klippet Kasper Skovsbøls Sorte Måne samt hans kommende spillefilm C4 samt DRs næste sæson af Herrens Veje.