Enten log ind eller Opret Bruger for at gemme film og events til din konto.Almost Human: Eksklusiv verdenspremiere på Ny Carlsberg Glyptotek

Jeppe Rønde, 141 min

Almost Human: Eksklusiv verdenspremiere på Ny Carlsberg Glyptotek

Kom indenfor til verdenspremiere Jeppe Røndes nye dokumentarfilm på Ny Carlsberg Glyptoteket, når vi helt eksklusivt omdanner det smukke museum til biograf. Mød instruktøren og en række af de medvirkende forskere, og nyd et glas og lidt at spise, når vi efter filmen serverer både vådt og tørt. Dørene åbner kl. 18:30 og filmen begynder kl. 19:00, efterfulgt af Q&A med instruktør, Jeppe Rønde. Efter filmen præsenterer Carlsbergfondet en smagsprøve på nogle særlige film med de medvirkende forskere, som derefter kommer på scenen til en kort samtale. Vi runder aftenen af med lidt at spise og drikke i Glyptotekets smukke vinterhave.

Filmskaberen Jeppe Rønde har inviteret 10 af verdens fremmeste forskere - og en enkelt robot! - til at zoome helt ud i intergalaktisk afstand og genoverveje vores forhold til teknologien og dens dilemmaer udefra. Stephen Fry har lagt sin ikoniske stemme til Røndes visionære essay og taler til hele menneskeden, mens filmen roligt fører os op gennem vores egen - og teknologiens - historie. Filosoffer, antropologer, arkæologer og programmører viser i hvert deres tankeeksperiment, at vort forhold til teknologien i lige så høj grad handler om vort forhold til os selv. 'Almost Human' er lige så forførende smuk, som den er fuld af nye og tankevækkende perspektiver. Og så er det en film, der også udsætter dig for en vis risiko for en uventet selvindsigt. Der er højt til loftet i et af de mest ambitiøse forsøg på kunstnerisk videnskabsformidling fra et af dansk films mest originale og nytænkende navne.

Instruktør: Jeppe Rønde
Original Titel: Almost Human
Varighed: 141 min
Serier: EVENTS & PARTIES
Kategori:
Tags: Filosofi Teknologi