Enten log ind eller Opret Bruger for at gemme film og events til din konto.CPH:MEETINGS - Sygeplejerskers Vilkår i Danmark

CPH:MEETINGS - Sygeplejerskers Vilkår i Danmark

Filmvisning på Riget, efterfulgt af en debat om danske sygeplejerskers arbejdsforhold og vilkår.

Kom med ind bag murene på landets største hospital, når vi slår dørene op til Rigshospitalet og viser 'Each and Every Moment' med introduktion af filmens instruktør, Nicolas Philibert. Filmen giver et hudløst ærligt indblik i de mange praktiske, tekniske og etiske spørgsmål og problemstillinger, sygeplejestuderende dagligt må tage stilling til, mens de bliver klædt på til den hverdag, der dagligt udfolder sig på hospitalerne. Efter filmen inviterer vi til debat om danske sygeplejerskers arbejdsforhold og vilkår, når vi stiller spørgsmålet: Løber sygeplejerskerne så stærkt, at det går ud over pleje og omsorg?

l panelet sidder Grete Christensen (formand for Dansk Sygeplejeråd), Bibi Hølge-Hazelton (forskningsleder og professor ved SDU) og Luca Pristed (formand for Sygeplejestuderendes Landssammenslutning København). Moderator: Signe Løntoft (Altingets sundhedsredaktør).

Original Titel: CPH:Meetings - Sygeplejerskers vilkår i Danmark
Serier: CPH:MEETINGS
Kategori: Talks
Tags: Talks