Enten log ind eller Opret Bruger for at gemme film og events til din konto.CPH:MEETINGS - Børn og natur

CPH:MEETINGS - Børn og natur

Kom med til verdenspremieren på Phie Ambos nye dokumentar, 'Genopdagelsen', hvori vi i ti uger følger en gruppe børn, som har flyttet skoledagen udendørs i en tilgroet byggegrund midt i København. Filmen skildrer på fortryllende vis hvordan børnene lader sig inspirere af det vilde plante- og dyreliv og hvordan de bruger naturens rigdomme til at opbygget et mini-samfund.

Børnenes refleksioner og tanker om naturen, om fremtidens samfund og om de klimaforandringer, som lurer rundt om hjørnet, danner grund for den efterfølgende debat om vigtigheden af at børnene kommer tilbage til naturoplevelserne.

Mød Phie Ambo (instruktør og bestyrelsesforkvinde for Den Grønne Friskole), Theresa Schilhab (dr. pæd. og lektor ved Danmarks Institut for Pædagogik og Uddannelse), Franciska Rosenkilde (Københavns kultur- og fritidsborgmester), Marie Reumert Gjerding (præsident for Danmarks Naturfredningsforening) og David Hansen (formand for Spejderne). Moderator: Marie Carsten Pedersen (idé-, kultur- og tendensskribent fra Zetland).

Original Titel: CPH:Meetings - Børn og natur
Serier: CPH:MEETINGS
Kategori: Talks
Tags: Talks