Enten log ind eller Opret Bruger for at gemme film og events til din konto.CPH:MEETINGS - Agrobiodiversitet og Bæredygtighed: Gør Det Selv

CPH:MEETINGS - Agrobiodiversitet og Bæredygtighed: Gør Det Selv

Film, panel og fællesspisning.

I 'The biggest little farm' kommer vi helt tæt på biodiversitetens kompleksitet og oplever på rørende vis, hvordan parret, John og Molly, lykkedes med at omdanne den golde jord til en frodig plantage. Bliv klogere på biodiversitet og bæredygtighed når vores panel af lokale praktikere stiller skarpt på emnet. Hvordan ser det ud med biodiversitet og bæredygtig fødevareproduktion herhjemme? Hvad findes der af initiativer, som forsøger at skabe forandring? Og hvordan kan vi ændre vores vaner, så vi spiser og lever mere bæredygtigt?

I panelet kan du møde Sandra Villumsen (landmand), Mads Boserup Lauritsen (bybonde, arkitekt og indehaver af TagTomat), Livia Urban Swart Haaland (medstifter af ØsterGro, FællesGro og Gro Spiseri) og Oliver Maxwell (stifter og direktør i Bybi). Moderator: Rune-Christoffer Bech Dragsdahl (generalsekretær i Dansk Vegetarisk Forening).

OBS: Begrænset antal billetter til frokostbuffeten.

Original Titel: CPH:Meetings - Biodiversitet og Bæredygtighed: Gør Det Selv
Serier: CPH:MEETINGS
Kategori: Talks
Tags: Talks