MY:FAVOURITES

Enten log ind eller Opret Bruger for at gemme film og events til din MY:FAVOURITES-konto.Gun Buyback + Epifania

Gun Buyback + Epifania

Gun Buyback (2017)

Elvira Lind, Malik Vitthal, 11 min

Danmark, USA

Epifania (2016)

Anna Eborn, Oscar Ruiz Navia, 72 min

Colombia, Sverige, Danmark

Gun Buyback + Epifania

To film fra vores CPH:LAB - en kort og en lang - instrueret af blandt andre festival-kendingene Elvira Lind og Anna Eborn.

Visninger

Dato Tid Sted

Søn. 19/03

21:00

Gloria Biograf
Mød instruktøren

Billetter

Tir. 21/03

21:30

Nordisk Film Dagmar

Billetter

Gun Buyback

Elvira Lind og Malik Vitthals 'Gun Buyback' ser på den amerikanske fascination af våben gennem den anden ende af kikkerten, og finder sted over en dag, hvor borgerne i Los Angeles har frit lejde til at indlevere ulovlige eller gamle våben til politiet - som til gengæld smelter dem om til jernbanesveller og andre nyttige ting. I en tid, hvor den ene historie om skuddrab efter den anden tegner et billede af et voldeligt, amerikansk samfund, går Elvira og Malik den helt anden vej, og starter med våbnene for at slutte hos de mennesker, der har besluttet sig for at skille sig af med dem. En observerende kortfilm med en god nyhed.

World Premiere
Instruktør:
Elvira Lind, Malik Vitthal
Land:
Danmark, USA
År:
2017
Varighed:
11 min
Vis mere info

Producer: Sara Stockmann, Stephen "Dr" Love, Blake Pickens
Vis mindre info

Epifania

Tre historier om kvindelighed og moderskab er vævet sammen i en triptykon, der starter på Fårö (Ingmar Bergmans hjemø) og fortsætter i Colombia for at slutte - og muligvis starte på ny - i Canada. 'Epifania' er baseret på de makkerparret Anna Eborn og Oscar Ruiz Navias erindringer fra deres egne liv, men folder sig ud i en fri form, der bekender sig til dokumentarismens forpligtelse til virkeligheden, men samtidig også til kunstens og fantasiens frihed til at farve og forme den. Og med Cecilia Navia i den genkommende rolle som kvinden i alle tre historier, er der ikke langt fra de tre ender af verden til hinanden.

Instruktør:
Anna Eborn, Oscar Ruiz Navia
Land:
Colombia, Sverige, Danmark
År:
2016
Varighed:
72 min