Enten log ind eller Opret Bruger for at gemme film og events til din konto.CPH:Meetings: Kvinder og integration – talk og fælles middag

210 min

CPH:Meetings: Kvinder og integration – talk og fælles middag

Film: 'Latifa - A Fighting Heart' efterfulgt af talk med Latifa fra filmen og forfatteren Sara Omar.

Visning af filmen 'Latifa – A Fighting Heart' efterfulgt af en talk med to af vor tids mest omdiskuterede og modige kvinder: forfatteren Sara Omar (‘Dødevaskeren’) og den franske aktivist og hovedperson i filmen 'Latifa – A Fighting Heart'. Begge kvinder har på hver sin måde besluttet sig for at gøre noget for udviklingen i vores samfund ved at bruge deres stemme. Bør integration i virkeligheden i langt højere grad være civilsamfundets ansvar? Og hvorfor er det i nogle tilfælde så svært at rykke ved tingene? Hvad skal der til, for at vi får flere af de positive historier, der gavner fællesskabet og den enkelte?

Efter film og talk er der mulighed for at nyde et frisklavet, farverigt og velkrydret måltid mad fra Send Flere Krydderier - et socialøkonomisk spiseri, som tilbyder lækker mad med afsæt i etniske minoritetskvinders kogekunst. Prisen for en madbillet er 50 kr. og kan købes på forhånd via billetlinket. (Kom venligst i god tid på grund af sikkerhedstjek.)

Moderator: Rushy Rashid.

Filmen bliver også vist uden talk heriblandt ved Imam Ali Moskeen, tirsdag d. 20/3 kl. 19:00

Køb billet her: Latifa – A Fighting Heart

Visninger

Dato Tid Sted

Lør. 24/03

16:00

Bremen Teater

Billetter

DOX:ON:TOUR

Dato Tid Sted
Original Titel: CPH:Meetings: Kvinder og integration – talk og fælles middag
Varighed: 210 min
Serier:
Kategori: Politik
Tags: Refugees Europe Identity Talks