Enten log ind eller Opret Bruger for at gemme film og events til din konto.CPH:Meetings: Radikalisering – hvor stort et samfundsproblem er radikalisering af unge?

180 min

CPH:Meetings: Radikalisering – hvor stort et samfundsproblem er radikalisering af unge?

Film: 'Lost Warrior' med oplæg og debat om radikalisering: Hvordan forebygger vi radikalisering og hvad gør vi med de fremmedkrigere, der ønsker at vende hjem?

Den prisnominerede, danske film 'Lost Warrior' følger en ung mands forvandling fra radikaliseret islamist til statsløs familiefar - alene i Somalia og med kone og barn i London. Visning af filmen i Nørrebrohallen fulgt af samfundsdebat, der stiller skarpt på radikalisering af unge i Vesten. Hvor stort et samfundsproblem er radikalisering reelt i dag? Hvordan foregår radikalisering? Hvor stor indflydelse har nettet i forhold til radikalisering? Hvordan forebygger vi radikalisering bedst muligt? Hvor meget betyder integration i forhold til radikalisering? Og hvad gør vi med dem, der gerne vil vende hjem igen?

Mød blandt andre de to instruktører Nasib Farah og Søren Steen Jespersen, samt Muhammed Hee (VINK), Asim Latif (Teamchef i Baba – fordi far er vigtig), Shamsa Scego (debattør), Tarek Ziad Hussein (debattør og arbejder i IMR), Elisa Bergmann, Formand for BUPL med flere, som ikke ønsker at optræde med navn i programmet. Moderator: Anja Bo.

Filmen bliver også vist uden talk heriblandt ved verdenspremieren i Grand Teatret, søndag d. 18/3 kl. 19:00.

Køb billet her: Lost Warrior

Visninger

Dato Tid Sted

Ons. 21/03

18:30

Nørrebrohallen

Billetter

DOX:ON:TOUR

Dato Tid Sted
Original Titel: CPH:Meetings: Radikalisering – hvor stort et samfundsproblem er radikalisering af unge?
Varighed: 180 min
Serier:
Kategori: Politik
Tags: Freedom Radicalization Identity HumanRights Talks