Enten log ind eller Opret Bruger for at gemme film og events til din konto.CPH:Meetings: Sorg - er der plads til sorgen i vores samfund?

150 min

CPH:Meetings: Sorg - er der plads til sorgen i vores samfund?

Landsdækkende visning af Cille Hannibals film 'Den nat vi faldt' med oplæg og debat om sorg.

I 'Den nat vi faldt' samler instruktøren Cille Hannibal kameraet op og begynder at filme sin mor kort efter, at hun har mistet sin mand og livsledsager i en tragisk ulykke. Visning af en af årets mest lovende, danske debutfilm efterfulgt af samfundsdebat, der sætter fokus på sorg og undersøger, om der er behov for at sorg skal gøres til en diagnose på linje med eksempelvis depression. Er der plads til at sørge i vores samfund? Hvem kan hjælpe os, når vi sørger? Og hvor længe må man sørge? Er sociale medier blevet det nye sted, hvor vi sørger sammen?

Mød blandt andre Cille Hannibal (instruktør), Naja Marie Aidt (forfatter) og Ester Holte Kofod (Forskningsprojektet Sorgens Kultur). Paneldebat: Katrine Lilleør (debattør og præst), Jes Dige (sorgekspert, Skyggebørn), Klaus Bo (fotograf) og Anne Lise Marstrand-Jørgensen (forfatter). Moderator: Journalist Ditte Giese. Arrangementet transmitteres ud i landet til diverse biblioteker og biografer.

Visninger

Dato Tid Sted

Tir. 20/03

19:00

Trykkehallen Pressen

Billetter

DOX:ON:TOUR

Dato Tid Sted
Original Titel: CPH:Meetings: Sorg - er der plads til sorgen i vores samfund?
Varighed: 150 min
Serier:
Kategori: Politik
Tags: SocialExperiment Psychology Personal Ethnography Talks