Enten log ind eller Opret Bruger for at gemme film og events til din konto.CPH:Meetings: Fake News - hvor stort et problem er det i virkeligheden?

165 min

CPH:Meetings: Fake News - hvor stort et problem er det i virkeligheden?

Film: 'Our new President' efterfulgt af oplæg og debat om fake news - medbring din mobiltelefon!

Visning af den helt nye film 'Our New President' om den russiske dækning af det amerikanske valg, fulgt af politisk samfundsdebat, der sætter fokus på fake news og en verden, hvor USAs præsident boykotter medierne og sætter sin egen dagsorden via Twitter. Hvike konsekvenser har fake news indtil videre haft i vores samfund? Hvor efterlader Trumps måde at kommunikere på den vestlige verden? Hvad betyder hele Trumps tilgang til sociale medier for vores måde at opfatte politiske budskaber på? Hvad er mediernes rolle i dag? Hvilke ansvar har medierne? Og hvilke ansvar har vi som borgere for, at det er ‘sandheden’ vi deler på vores sociale medier?

Med Louise Roug Bokkenheuser (International Director, Huffington Post), Professor Vincent Hendricks (CIBS), Noa Redington (tidl. særlig rådgiver for Helle Thorning-Schmidt), Tom Jensen (chefredaktør, Berlingske Tidende), Poul Madsen (chefredaktør, Ekstra-Bladet), Jeppe Juhl (chefredaktør 24Nyt.dk) og Christian Lindhardt (Indholdschef, DR Nyheder). Moderator: Journalist Lene Johansen.

Visninger

Dato Tid Sted

Tor. 15/03

18:45

Dagmar

Billetter

DOX:ON:TOUR

Dato Tid Sted
Original Titel: CPH:Meetings: Fake News - hvor stort et problem er det i virkeligheden?
Varighed: 165 min
Serier:
Kategori: Politik
Tags: Freedom Europe Russia2018 Democracy Media Nationalism Talks