Enten log ind eller Opret Bruger for at gemme film og events til din konto.CPH:Meetings: Mandens rolle - en slags 'kønnenes kamp'

150 min

CPH:Meetings: Mandens rolle - en slags 'kønnenes kamp'

Film: 'En frygtelig kvinde' fulgt af debat om mandens nye rolle - medbring din mobiltelefon!

Visning af Christian Tafdrups succesfilm 'En frygtelig kvinde'. Historien om et ungt par, hvor det er kvinden, der har bukserne på i forholdet. Efterfulgt af debat om mandens rolle i hjemmet og parforholdet, og om, hvor vi står lige nu i forhold til ligestilling. Er kvinder for kontrollerende i parforholdet? Er det kvinderne, der har bukserne på i hjemmet og mændene, der omvendt har overtaget på arbejdspladserne? Hvorfor er det sådan? Er det overhovedet sådan? Og hvad kan vi gøre for at ændre det? Ødelægger ligestilling parforholdet? Bør vi i stedet holde fast i de mere traditionelle kønsroller? Eller er det at gå imod udviklingen?

Mød de to hold: Christian Tafdrup (instruktør), Christian Groes (forsker i kønsroller, RUC), Carsten Bjørnlund (skuespiller), Camilla Kjems (chefredaktør, Femina), Charlotte Sachs Bostrup (instruktør) og Nina Groes (tidl. direktør i Kvinfo). Moderator: Elisa Lykke.

Visninger

Dato Tid Sted

Fre. 16/03

18:30

Cinemateket

Billetter

DOX:ON:TOUR

Dato Tid Sted
Original Titel: CPH:Meetings: Mandens rolle - en slags 'kønnenes kamp'
Varighed: 150 min
Serier:
Kategori: Politik
Tags: Identity SocialExperiment Philosophy Ethnography Talks