Enten log ind eller Opret Bruger for at gemme film og events til din konto.CPH:Meetings: Unge og digital identitet - det perfekte liv på nettet eller...?

120 min

CPH:Meetings: Unge og digital identitet - det perfekte liv på nettet eller...?

Snigpremiere på to afsnit af DR-serien 'De perfekte piger' med debat for unge -medbring din mobiltelefon!

Se de to første afsnit af den nye DR-serie 'De perfekte piger' før alle andre, fulgt af en debat for unge - hvor de voksne gerne må lytte med. Hvorfor er det vigtigt at tage sig godt ud på de sociale medier? Hvor meget betyder udseende for især pigerne? Hvorfor mon det er blevet sådan, som det er? Er det i virkeligheden det, de unge selv ønsker? Hvordan føles det at være 'den perfekte pige'? Og skal de voksne ikke bare forstå, at det er en ny tid vi lever i?

Mød blandt andre pigerne fra serien ‘De perfekte piger’ og pigerne fra TV2 Zulu-serien ‘Pigerne’ samt Marianne Rasmussen (leder af Børns Vilkårs Børnetelefonen), Lone Ross Nylandsted (læge phd, Mindfulness meditation til børn og unge), Malene Charlotte Larsen (phd. forsker i unge og SoMe, AAU), instagrammer Rigmor Grundahl samt Mille Holkenfeldt (redaktør på Sein). Moderator: Ditte Okman.

Visninger

Dato Tid Sted

Man. 19/03

18:00

Hotel Cecil

Billetter

DOX:ON:TOUR

Dato Tid Sted
Original Titel: CPH:Meetings: Unge og digital identitet - det perfekte liv på nettet eller...?
Varighed: 120 min
Serier:
Kategori: Politik
Tags: Identity SocialExperiment RealityShow Psychology Personal Media Ethnography CityLife Talks