Enten log ind eller Opret Bruger for at gemme film og events til din konto.Smag på Bolivia: Verdenspremiere på 'A Taste of Sky'

109 min

Smag på Bolivia: Verdenspremiere på 'A Taste of Sky'

Tag med op i højderne i Andesbjergene til Bolivias hovedstad, La Paz. Her finder du gourmetrestauranten GUSTU, der trods sin placering som en af Sydamerikas bedste restauranter, er meget mere end blot fine dining. Gustu er nemlig også en kokkeskole, en socialøkonomisk virksomhed og en vej ud af fattigdom for mange unge bolivianere.

I 2012 rejste Claus Meyer til La Paz i Bolivia for at starte en kokkeskole for underprivilegerede unge og vække den gastronomiske stolthed for lokale råvarer. Den danske stjernekoks projekt blev til restauranten GUSTU. Filmen følger i Meyers fodspor og fortæller historien om de to kokkeelever Kenzo og Maria i køkkenet, på alligatorjagt og ud i junglen, hvor roden til GUSTUs succes i mere end én forstand ligger. En historie om idealisme, fremtidsdrømme, sund socialøkomisk fornuft og basal madglæde - alt sammen serveret med smittende entusiasme i en lækkerbisken af en film, hvis inderste budskab er at alle kan gøre en forskel.

Original Titel: Smag på Bolivia: Verdenspremiere på 'A Taste of Sky'
Varighed: 109 min
Serier: EVENTS & PARTIES
Kategori:
Tags: Events&Parties