Er du passioneret omkring film om virkeligheden og har du interesse i at bruge dit netværk til at sprede ordet om årets bedste dokumentarfilm? Så får du her chancen for at adoptere en film og blive filmambassadør for CPH:DOX 2017!

Som CPH:DOX ambassadør forpligter du dig på at gøre alt hvad du kan for at dele budskabet om netop din film! For dit gode og hårde arbejde vil du modtage 2 fribilletter til filmen, du er ambassadør for. Disse kan du naturligvis bruge som du vil – dele dem blandt dine venner og give dem rabat, eller beholde dem til dig selv og en særlig ven. Dét er op til dig.

Vi forventer at du lægger et stort arbejde og engagement i din opgave, selvfølgelig.

Hvad du skal gøre, er:

  • Dele filmen på din egen Facebookprofil og selv deltage i CPH:DOX-begivenheder om filmen, og andre potentielt relaterede Facebook-begivenheder skal du ‘like’ og ‘dele’, for at sprede budskabet.
  • Skrive 1-2 opslag om filmen på de øvrige sociale medier, som du benytter (f.eks. opslag på Instagram, omtale til filmen i relevante grupper på Facebook, et tweet osv.)
  • Sprede ordet om filmen mundtligt i din omgangskreds, fx til den ven/familiemedlem du inviterer med.
  • Og du er selvfølgelig mere end velkommen til at bruge din fantasi og komme op med kreative måder at engagere folk på, så de kommer i biografen og ser din film!

Vi opfordrer alle til at ansøge om at blive ambassadør, det er gratis, sjovt, og en god måde at engagere sig i dokumentarfilmenes verden.
Er du interesseret, så skriv en kort ansøgning om dig selv og dine interesser til trine@cphdox.dk, og du vil få svar hurtigst muligt om det videre forløb.

Hvad går det ud på, og hvorfor gør vi det?
På CPH:DOX ser vi flere tusind film igennem hvert år for at finde og udvælge de 200 film, der i vores øjne fortjener at blive vist i biografen og få et stort publikum. Vores kærlighed til trods er der hvert år film, som er i fare for ikke at blive opdaget af publikum – og ofte er det de film, vi tror mest på. Derfor har vi brug for jer film-ambassadører til at give nogle af vores film en ekstra hjælpende hånd på deres vej til publikum, så de ikke drukner blandt de største hits!