Praktik som programassistent

Programafdelingen står for festivalens program fra selve filmudvalget til de mange events og debatter, der er med til at gøre CPH:DOX til en af Danmarks største kulturbegivenheder.

Praktikperiode: opstart efter aftale i et forløb til og med festivalen i marts 2019.

Programafdelingen består af en række undergrupper, der står for forskellige opgaver fra research på nye film til udviklingen af events og debatter, samt vores forskellige undervisningstilbud med mere. Afhængigt af dine ønsker og din faglige baggrund tilbyder vi praktik inden for mange forskellige felter, der alle sammen bidrager til at give publikum verdens bedste oplevelse.

Det vigtigste er, at du elsker film, samt forstår at sætte films tematikker i et aktuelt samfundsfagligt perspektiv. Det er også vigtigt, at du kan arbejde selvstændigt, har gå-på-mod, samt har mulighed for at sætte en stor portion tid af op til programlaunch i midten af februar, samt op til og under festivalen i marts.

I programafdelingen søger vi praktikanter til hver af disse funktioner:

Programgruppen: Her researcher du, gennemser nye film og udvikler aktiviteter. Du idéudvikler samt kører produktion på events, debatter og talks. Og endelig arbejder du med formidling, outreach og salg af programmet, både internt til festivalens andre afdelinger samt til nye partnere og nye publikumsgrupper.

Send din ansøgning til Mads Mikkelsen på mads@cphdox.dk og Niklas Engstrøm på niklas@cphdox.dk.

DOX:ACADEMY: Her arbejder du med at tilrettelægge, kommunikere og afvikle CPH:DOXs intensive aktiviteter for internationale studerende på festivalen. Du vil tage kontakt til kunstakademier, filmskoler og universiteter i hele verden og være med til at udvikle tværfaglige kursusprogrammer med filmvisninger, masterclasses og instruktørmøder.

Send din ansøgning til Lotte Krag på lotte@cphdox.dk så hurtigt som muligt.

Børn & Unge: Brænder du for dokumentarisme og dannelse, og vil du være med til at vise nogle af verdens bedste dokumentarfilm for både folkeskole- og gymnasieelever under CPH:DOX? Som en del af børne- og ungdomsredaktionen kommer du til at planlægge arrangementer, filmvisninger og workshops til lærere og elever samt udvikle skræddersyede undervisningsmaterialer til de specifikke film. Du kommer også til at kontakte samarbejdspartnere om oplæg, debatter og andre samarbejdsmuligheder samt at præsentere og afvikle film og debatter under CPH:DOX 2019. Du kan læse meget mere om skoleprogrammet på www.cphdox.dk/skoleprogram.

Send din ansøgning hurtigst muligt til Niklas Engstrøm / niklas@cphdox.dk