CPH:DOX’s musikprogram består af vores musikfilm-program Sound & Vision med ca. 15 musikfilm fra ind- og udland, samt vores koncertrække AUDIO:VISUALS, hvor musikperformances parres med visuel kunst eller film i nye spændende live-konstellationer.

Som praktikant vil du være med til at stå for gennemsyn af nye musikdokumentarfilm, programlægning, tekstskrivning og promovering af CPH:DOX’s musikprogram. Under selve festivalperioden vil du have mulighed for at blive en af de bærende kræfter i forbindelse med afvikling af koncerter (i tæt samarbejde med produktionsholdet) og stå for en række q&a’s med musikfilm-instruktører.

Du må meget gerne være god til at skrive og have fingeren på pulsen – hvad end det er med musik, film, visuel kunst eller dem alle. Og du har enten erfaring med eller lyst til at lære hvordan man afvikler koncertproduktioner.

Du kommer til at indgå i den mest spændende del af forberedelserne, hvor du vil være med til at realisere festivalen.

Forventet opstart omkring slut-oktober/start november. Send ansøgning og CV til musikansvarlig Adam Thorsmark på adam@cphdox.dk senest 1. oktober 2019.