Om stillingen som gæsteassistent

Læs interview med en tidligere praktikant nederst. Praktik: Fra januar til april 2020.

Gæsteafdelingen tager sig både af festivalens mange hundrede internationale gæster, og af den danske filmbranche i forbindelse med sociale events og galla-arrangementer. Som praktikant kommer i direkte kontakt med nogle af de vigtigste besøgende fra den danske og internationale filmbranche, og vi lægger derfor vægt på at du er høflig, serviceminded og god til at kommunikere og koordinere.

Som praktikant deltager du bl.a. i:

* At repræsentere CPH:DOX udadtil

* At stå for bestilling af flyrejser og hotel

* At planlægge og hoste middage og andre arrangementer

* At koordinere meet & greet, afhentning af gæster i lufthavnen og andre steder

 

Q&A med Anne-Mette Sønderby

Tidligere praktikant i Gæsteafdelingen.

Hvordan var din praktikperiode på CPH:DOX?
”Jeg havde brug for et afbræk fra mit studie, og valgte at praktik skulle være mit escape fra studierne. Min praktik har uden tvivl været det bedste, jeg har gjort i løbet af mit studie.

Jeg var praktikant i Gæsteafdelingen, hvor jeg sammen med resten af gæsteafdelingsholdet sad med kontakt til alle de internationale og nationale gæster, som deltager på festivalen med en film eller til de brancheorienterede events (fx CPH:FORUM). Derudover blev jeg medansvarlig for hele Info Desk-området under selve festivalen. Kæmpe oplevelse, og super sjovt at få så meget ansvar som praktikant.” 

Hvad var den sjoveste/vildeste oplevelse du havde?
”At være i en organisation, hvor alle arbejder super dedikeret og målrettet med hver sine forskellige områder, men mod ét fælles mål – en af verdens bedste dokumentarfilmsfestivaler – det har absolut været den fedeste oplevelse!

Det gav det vildeste kick at sidde til åbningsgalla i DR Koncerthuset med over 1000 inviterede gæster. Der blev det hele pludselig virkelighed, og ikke kun 100 menneskers vilde ideer på kryds og tværs af afdelinger i et kontor på Tagensvej.”

Hvad fik du ud af at være praktikant?
”At være i praktik på DOX har, foruden selve praktikopholdet, åbnet rigtig mange døre for mig. Jeg har siden arbejdet på DOX af to omgange, hvor jeg havde medansvaret for gæsteafdelingen.

Det har også åbnet for andre jobtilbud, og derudover har det gjort mig bevidst om, at jeg trives allerbedst i et ungt, dynamisk og visionært arbejdsmiljø, hvor det hellere må gå lidt for stærkt end lidt for langsomt.”

Anne-Mette Sønderby