Overskrifter

Her er de første navne i musikprogrammet på CPH:DOX 2019

December 5th, 2018|Comments Off on Her er de første navne i musikprogrammet på CPH:DOX 2019

Tereza Šimíková bliver Head of CPH:FORUM

August 15th, 2018|Comments Off on Tereza Šimíková bliver Head of CPH:FORUM

Stillingsopslag: Leder af CPH:FORUM

May 30th, 2018|Comments Off on Stillingsopslag: Leder af CPH:FORUM

CPH:DOX når for første gang over 100.000 besøgende!

April 4th, 2018|Comments Off on CPH:DOX når for første gang over 100.000 besøgende!

Stream fem danske film fra CPH:DOX 2018 gratis i 48 timer!

March 26th, 2018|Comments Off on Stream fem danske film fra CPH:DOX 2018 gratis i 48 timer!

Seneste Nyheder

 • READ MORE
  Her er de første navne i musikprogrammet på CPH:DOX 2019
  Med hele 110.500 deltagere på årets festival har CPH:DOX igen sat publikumsrekord og er for første gang nået over den magiske grænse på 100.000. Dokumentarfilmfestivalen hører i dag til blandt verdens største og mest anerkendte inden for sit felt.
 • READ MORE
  Tereza Šimíková bliver Head of CPH:FORUM
  Tereza Šimíková bliver ny leder af vores internationale finansierings- og co-produktionsplatform CPH:FORUM fra 1. September. Vi er meget glade for at kunne annoncere, at Tereza Šimíková tiltræder som Head of CPH:FORUM, vores internationale finansierings- og co-produktionsplatform, fra 1. september. Tereza er fra Tjekkiet og kommer fra en stilling som Head of Industry på East Doc Platform, det største co-produktionsmarked og pitching forum i den central- og østeuropæiske region. Hun har uddannet dokumentarinstruktør fra FAMU i Prag i 2009, og var fra 2012-16 Program Manger på Dok.Incubator. Siden 2017 har hun været International Program Consultant hos Chicken and Egg Pictures, som med base i New York og San Francisco støtter kvindelige filmskaberes arbejde med funding og mentoring. Tereza Šimíková overtager som Head of CPH:FORUM efter Daniella Eversby, der efter 10 år på festivalen har besluttet at tage en pause fra arbejdslivet for at være sammen med sin familie. Head of Industry og CPH:DOX Deputy Director Katrine Kiilgaard siger: “Jeg er glad for at Tereza har sagt ja til at blive en del af vores team. Med sin baggrund har hun både de nødvendige erfaringer og det rigtige netværk, og med sin store passion for dokumentarmiljøet har hun den helt rigtige energi til at videreføre og udvikle CPH:FORUM, vores vigtigste branche-aktivitet." Tereza Šimíková siger: "Som branche er dokumentarmiljøet kommet til et punkt, hvor vi er nødt til at udfordre de traditionelle forretningsmodeller og tænke nyt. Tiden er inde til nye løsninger. Derfor er jeg glad for at blive en del af CPH:DOX, én af de mest progressive internationale dokumentarfilmfestivaler. Jeg ved, at CPH:DOX er et sted, hvor nye idéer har et hjem, og hvorfra de kan sprede sig til resten af Europa." CPH:FORUM 2019 åbner for tilmeldinger af projekter fra 1. september. Du kan finde mere information om hvordan man ansøger her. Kontakt for spørgsmål og presse vedrørende Tereza Šimíková’s tiltræden som Head of CPH:FORUM: Katrine Kiilgaard / katrine@cphdox.dk
 • READ MORE
  Stillingsopslag: Leder af CPH:FORUM
  CPH:DOX søger en fast fuldtidsmedarbejder som leder af CPH:FORUM fra 1. september 2018. CPH:DOX’s internationale finansierings- og co-produktionsmarked CPH:FORUM er ét af de førende mødesteder for den danske- og internationale dokumentarfilmbranche. CPH:FORUM er vokset markant og er blevet anerkendt internationalt for en profil med fokus på nytænkning af genre og forretningsmodeller. Platformen fungerer dels som en direkte finansieringsplatform og et co-produktionsmarked, dels som et netværk, hvor internationale relationer udspringer fra og styrkes. Kvalificerede kandidater til stillingen skal kunne dokumentere erfaring med eller have indgående kendskab til film, dokumentar - og tv-branchen. Kandidaten skal endvidere have en bred viden om kulturliv med særlig indsigt i og viden om det nationale og internationale film- og produktionsmiljø. Stillingen er en fuldsstilling, hvis specifikke indhold defineres i tæt samarbejde med lederen af CPH:DOX’s Industry-afdeling. Arbejdsopgaver: * Strategisk udvikling, ledelse og planlægning af brancheplatformen CPH:FORUM samt relaterede markedsaktiviteter. * Opbygning, vedligeholde og varetagelse af kontakt med det danske og internationale film -og produktionsmiljø. * Medvirke til at udfolde de kunstneriske og kommercielle potentialer i udvalgte projekter. * Indgåelse af nye partnerskaber, samt varetagelse og servicering af eksisterende - såvel danske, som internationale. * Finansiering af brancheplatformen og relaterede aktiviteter. * Afrapportering og budgetstyring. * Planlægning og afvikling af CPH:FORUM samt relaterede markedsaktiviteter. * International PR og kommunikation. * Festivalrejser og netværksdannelse. Specifikke kvalifikationskrav: * Erfaring i finansiering, fundraising og afrapportering. * Et stort netværk af kontakter inden for film, dokumentar og tv- branchen i Danmark og internationalt. * Erfaring med strategi og udvikling. * Erfaring med at arrangere og afholde kulturelle events. * Gode organisatoriske, administrative og sociale kompetencer. * Være udadvendt, have gode kommunikationsfærdigheder og et åbent sind, der nemt kan tilpasse sig nye udfordringer. * Flydende i tale og skrift på engelsk. Ansættelsesvilkår og ansøgning: Stillingen ønskes besat med virkning fra den 1. september 2018. Løn efter aftale. Læs mere om CPH:FORUM her. Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til CPH:DOX Deputy Director, Industry & Training, Katrine Kiilgaard på katrine@cphdox.dk. Ansøgningen skal være CPH:DOX i hænde senest mandag den 25. juni 2018 kl. 12:00 og sendes til: tinef@cphdox.dk og katrine@cphdox.dk
 • READ MORE
  CPH:DOX når for første gang over 100.000 besøgende!
  Med hele 110.500 deltagere på årets festival har CPH:DOX igen sat publikumsrekord og er for første gang nået over den magiske grænse på 100.000. Dokumentarfilmfestivalen hører i dag til blandt verdens største og mest anerkendte inden for sit felt.
 • READ MORE
  Stream fem danske film fra CPH:DOX 2018 gratis i 48 timer!
  Publikumsbaskere og prisvindere: Stream GRATIS fem af de mest populære danske dokumentarfilm fra CPH:DOX 2018 i 48 timer!
 • READ MORE
  And the winner of the 2018 Eurimages Co-Production Award is...
  For the fifth year running CPH:FORUM and Eurimages are very proud to present the Eurimages Co-Production Development Award of €15.000 for the best pitch of this year's CPH:FORUM.

Seneste fra DOX:TV

Hold dig opdateret…

Tilmeld nyhedsbrevet her!

@cphdox

#cphdox