Har du lyst til at se en masse dokumentarfilm og blive en del af holdet bag en af verdens største dokumentarfilmfestivaler? Så tilmeld dig som frivillig på CPH:DOX 2020.

Du skal blot være over 18 år og være berettiget til at arbejde i Danmark.

Afhængigt af dine ønsker og din erfaring kan du indgå i festivalen på forskellige måder. Gæsteafdelingen og info-disken er begge roller, hvor du får en smule mere ansvar. Resten af opgaverne kan du kombinere, som du ønsker. Læs mere om de forskellige typer af opgaver nedenunder. Hver opmærksom på, at vi forventer et minimum af to vagter som frivillig til CPH:DOX.

Som tak for din tid, vil du modtage en goodiebag, t-shirt samt fribilletter, som du kan bruge til at se film under festivalen.

Vil du være en Superdoxer?

Som Superdoxer kan du påtage dig opgaver, der kræver mere ansvar. Vi forventer 30 timer som frivillig enten før, under eller efter festivalen. Til gengæld vil du modtage en anbefaling oveni dine fribilletter, og som det vigtigste får du mulighed for at have en mere central rolle under dette års festival.

Har du spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte Stella Ntavara  på følgende mail: stella@cphdox.dk

Tilmeld dig som frivillig her.

Guest department

Airport Welcome Team

Vil du gerne være den første person, der hilser på alle vores spændende internationale festivalgæster?

Så er denne opgave muligvis noget for dig. Som navnet indikerer, vil du tage imod vores gæster i Københavns Lufthavn. Din frivilligkoordinator vil give dig al den vigtige information, som tidspunkt på ankomst samt navne på vores gæster. Denne rolle kræver blot en positiv attitude samt et smil på læben.

Info desk

Vil du gerne være den første person til at hilse på vores internationale festivalgæster? Så vil du elske at være en del af infodiskens team, som finder sted på Kunsthal Charlottenborg, festivalens primære sted. Vi har her brug for flere servicemindede frivillige, som er villige til at putte deres tid og energi ind til denne opgave.

Det er vigtigt, at du har et godt engelsk, da du skal kunne kommunikere med en masse af vores internationale gæster. Derudover er det et plus, hvis du også taler dansk. Du vil blive oplært, så du kan svare på alle de spørgsmål, du muligvis vil få. Siden du, med denne opgave, vil få mere ansvar, forventer vi også, at du tager minimum 20 timer som frivillig i infodisken. Og som en bonus får du ved denne opgave mulighed for at møde en masse interessante mennesker.

Events 

Tror du på, at god service er et grundlag for en god oplevelse?

Så har vi brug for netop din attitude og dit smil for at få nogle fantastiske arrangementer op og stå til CPH:DOX. I løbet af festivalens ti dage, har vi et hav af events – åbningsgalla, happy hours, danske filmpremiere osv. – hvilket er en essentiel del af den fulde oplevelse, som vi ønsker at give vores gæster. Til nogle af vagterne er det et plus, at man kan tale dansk, men det vigtigste er at være serviceminded og fleksibel. Der er en vagt for alle. Du vil til arrangementerne hjælpe os med, at det hele kører som smurt, at stedet er rent og at glassene altid er fulde, samt hvad end der er brug for i øjeblikket. Til disse vagter vil der altid være et hold af flere frivillige, så husk, at du aldrig vil være alene. Og efter at have hjulpet os med at koordinere en event til CPH:DOX, vil du kunne organisere hvilket som helst event, som var det ingenting.

Industry Host

Vil du gerne få et indblik i en verden af filmproducere og internationale professionelle?

Så er det industriafdelingen, du skal være frivillig i. Industry samler folk fra forskellige aspekter af filmverdenen, og her har vi brug for en venlig og hjælpsom vært. Det er vigtigt, at du besidder et godt engelsk, og at du er serviceminded, siden du vil repræsentere CPH:DOX over for vigtige branchefolk.

 

Dette er stedet for dig, hvis du er interesseret i dokumentar- og filmproduktion, og gerne vil møde en masse spændende mennesker indenfor denne branche. Som en bonus til denne opgave vil du få mulighed for at se talks, nye bud på filmideer og være der, når beslutningerne bliver taget – du vil være der, hvor kun branchefolk får lov til at være.

Venue Host

Kan du lide at have værtsrollen og få folk til at føle sig velkomne?

 

CPH:DOX er en stor produktion, som finder sted over hele København. Vi har tre primære steder, hvor vi har det fulde ansvar for, at det hele kører, som det skal. Vi har brug for en frivillig med gode organiseringsevner, som er serviceminded og god til engelsk. Du bestemmer selv, hvor meget tid du vil lægge i disse opgaver. Du vil stadig være en del af et dedikeret team, som sørger for den bedste oplevelse for festivalens gæster – du vil være der, hvor det hele sker.

Production assistant

Har du lyst til at hjælpe med at bygge festivalen op fra bunden og forvandle et tomt rum til vores social cinema?

Vi har brug for nogle stærke og stabile personer, som ikke er bange for at løfte tunge ting og andre fysiske opgaver. Der skal både være nogle til at sætte det hele op, og efter festivalen har vi brug for nogle til at tage det hele ned igen. Hvis du er interesseret i eventproduktioner og gerne vil lære, hvad det kræver for at få en ti dages festival op og stå, så er dette opgaven for dig.

Vil du gerne have nogle vagter (og få dine fribilletter), men vil ikke gå glip af festivalens program? Så vil det at være en del af frivilligproduktionsteamet være den perfekte løsning, da du ikke vil gå glip af en eneste filmvisning eller event.

Virtual Reality Host

Elsker du film og er lidt af en nørd indenfor teknologi? Så vil vores virtual reality afdeling være noget for dig. I løbet af festivalen vil der inde på Kunsthal Charlottenborg blive vist en masse forskellige film i VR-briller. Vi har her brug for nogle med gode koordineringsevner til at holde styr på, hvornår det er de forskellige gæsters tur, samt til at svare på eventuelle spørgsmål. Du skal gerne være serviceminded, og det er kun et plus, hvis du har lidt af en teknologisk sans.

Logistics runner

Dele festivalprogrammet ud, aflevere kopier af filmene til biograferne, cyklister der leverer billetter til de forskellige steder. Hurtige og nemme opgaver, men stadig vigtige for at festivallen kan køre, som den skal.

Photographer

Vi er på udkig efter nye medlemmer til vores fotograf-hold. Så er du dygtig til at indfange de gode øjeblikke i de store sale, på dansegulvene eller lignende så send en mail til Mie@cphdox.dk og vedhæft gerne link til billeder eller projekter, som du tidligere har været med til at dokumentere.

Outreach team

Vil du gerne være en del af CPH:DOX behind-the-scenes, og taler du flydende dansk?

 

Vi har brug for nogle udadvendte og dansktalende frivillige til at hjælpe os med at få budskabet ud omkring CPH:DOX 2020 kommer til marts. Derfor har vi brug for din hjælp fra start marts. Dette vil også give dig muligheden for at nyde festivalen fuldt ud, når først den er i gang. Derudover vil du få et indblik i, hvad det kræver for at få en festival stablet sammen.

 General information

Vi er sikre på, at det vil blive en fornøjelse at arbejde sammen med dig, men for at undgå mulige problemer undervejs, har vi samlet denne liste med ting, vi forventer af vores frivillige:

  1. Som en CPH:DOX frivillig er du vores ansigt udadtil, derfor er det vigtigt med en god opførsel. Hver opmærksom på at festivalgæster, publikum, ansatte, kollegaer og koordinatorer alle bliver behandlet ordenligt.
  2. Som frivillig skal du tage minimum to vagter. Vagternes længde er forskellige, men vil max komme op på seks timer. Afhængig af arbejdet vil nogle vagter, som eksempelsvis produktionen, også finde sted før og efter festivallen. Vi har brug for din hjælp mellem 18-29 marts, men hvis du er en del af produktionen eller outreachteamet, har vi brug for din hjælp fra start marts. Festivallen starter onsdag d.18 marts.
  3. Det er obligatorisk at møde op til introduktionsmødet. Dato vil blive annonceret i februar.
  4. Hver gruppe af frivillige har en frivilligkoordinator, som sørger for instruktioner, og vil være din kontaktperson indenfor CPH:DOX. Hver venlig at følge din koordinators instruktioner. Hver vagt har en vagtansvarlig, som er ansvarlig for din vagt, giver dig dine opgaver og instruerer dig i dem. Det er også dem, der vil give dig dine fribilletter efter endt vagt.
  5. Husk at du ikke er alene, og hvis nogle problemer skulle opstå, så kontakt din frivilligkoordinator eller vagtansvarlige.
  6. Mød venligst op 15 minutter før din vagt. Hvis du er syg, så kontakt hurtigst muligt din frivilligkoordinator (ideelt set 24 timer før vagten), så vi kan finde en erstatning.
  7. Det er strengt forbudt at indtage alkohol og stoffer i løbet af din vagt.
  8. Før din første vagt beder vi dig hente din T-shirt, som du skal have på i løbet af alle dine vagter. Vi forventer hermed også, at du passer ordentligt op den.

Hvis en frivillig ikke overholder ovenstående regler, forbeholder CPH:DOX sig ret til at gøre, hvad der vil være nødvendigt i den givne situation.