Her kan du tilmelde dig som frivillig til CPH:DOX 2019.

Nedenfor kan du læse om alle de spændende afdelinger, som har brug for din hjælp både før og under festivalen, som finder sted 20.-31. marts 2019. Afhængigt af dine ønsker og erfaringer er der mulighed for at varetage et væld af opgaver. Vær opmærksom på at vi forventer mindst 10 timer som frivillig på CPH:DOX.

Der er også muligheden for at blive Superdoxer, hvis du påtager dig mindst 30 timers frivillig arbejde!

Som Superdoxer kan du varetage mere ansvarsfyldte opgaver samt blive en større del af vores team. Desuden får du mulighed for at komme tæt på branchen og møde mennesker fra hele verdenen. Dette kvitterer vi med et anbefalingsbrev og endnu flere fribilletter.

Sådan ansøger du:

For at ansøge om at blive frivillig på CPH:DOX 2019 beder vi dig oprette en profil og udfylde et ansøgningsskema her ved at klikke på boksen ‘Volunteer Application’ nederst på siden. Det tager kun et øjeblik. Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at skrive til os på frivillig@cphdox.dk.

Afdelinger og opgaver

Driving

Elsker du at køre og vil du gerne sørge for at CPH:DOXs gæster rent faktisk finder vej til festivalen?

Gæsteafdelingen tager imod alle festivalens gæster, filminstruktører samt professionelle, lige fra vi møder dem i lufthavnen til de checker ud igen.

Derfor leder de efter frivillige, som har mulighed for at hjælpe en hel del under festivalen med at transportere nogle af CPH:DOXs vigtigste instruktører, gæster og besøgende fra filmbranchen fra og til lufthavnen. Som frivillig i Driving holdet får du tildelt stort ansvar, og vil indgå i et kompetent team, som er dedikeret til at udøve en sikker service.

Runner

Er du praktisk anlagt og vil være med til at afvikle årets festival? Så er du lige den vi mangler.

Under ‘Runner’ har vi alle vores andre frivillige opgaver, såsom den daglige drift af festivalens venues, den praktiske afvikling af festivalens mange og vidt forskellige events, distribuering af film til biografer, både før og under festivalen, samt alle vores markedsføringsmaterialer. Opgaverne kan også består af praktisk fysisk arbejde i sammenhæng med festivals produktion.

Outreach

Vær med til at bringe vores store program ud til relevante organisationer og etablere partnerskaber.

Vores programafdeling søger nogle, der vil hjælpe til med outreach af vores forskellige film før og under festivalen. Du vil får tildelt et stort ansvar, og vil indgå i et kompetent og dynamisk team. Det er en vagt, der kræver fokus og gode sprogkompetencer i Dansk.