Giv dine kunder eller medarbejdere en bid af virkeligheden.

Med et publikumstal tæt på 100.000 er CPH:DOX med i toppen af det internationale festivalmiljø, og er hurtigt steget til tops som verdens 3. største dokumentarfilmsfestival.

Med DOX:BUSINESS rækker vi ud til jeres virksomhed. Vi giver jer muligheden for at deltage i en festival, som giver genlyd både internationalt, med internationale kunstnere og branchefolk, som kommer til København, og mere lokalt med CPH:DOX ON TOUR, hvor vi også rækker ud til byerne i resten af landet.

Vi har sammensat 5 forskellige pakkeløsninger, som alle giver jeres virksomhed mulighed for at være med til festivalen. Finder I ikke én der passer jer, så skræddersyr vi en personlig pakke til jer.

Vi ses fra d. 15. – 25. marts 2018

Køb en sal eller film

Køb en sal eller en række pladser til en film, som lægger sig op af jeres virksomheds værdier og interesser og lad jeres medarbejdere og/eller kunder samles til en unik oplevelse, som åbner verden og giver en fælles referenceramme. Det slår til enhver tid 3 flasker vin!

Kontakt os, så kan vi hjælpe med at finde en film der opfylder jeres ønsker.

20% på filmvisninger

Giv jeres medarbejdere og/eller kunder mulighed for at komme til festival med 20% rabat.

Rabatkort så alle kan komme gratis i biografen

Køb et festivalkort med 6 fribilletter til jeres medarbejdere og/eller kunder, og styrk sammenholdet med ny viden og nye oplevelser, der kan berige jeres hverdag.

Festivalkortene kan købes direkte i CPH:DOX egen shop: https://cphdox.dk/shop/

Festivalsgaveposer til kunder og medarbejdere

Køb en lækker CPH:DOX-mulepose indeholdende en nøglesnor og 6 festivalbilletter.
Priserne starter ved 475 DKK inkl. moms.

Gaveposerne kan bestilles direkte i CPH:DOX egen shop: https://cphdox.dk/shop/