New Media, New Realities

F:ACT CONFERENCE – New Media, New Realities samler kreative på tværs af discipliner som film, medier, kommunikation, journalistik og teknologi for at undersøge de udfordringer og potentialer, som opstår i dokumentationen og transformeringen af verden i dagens digitale medielandskab.

Dokumentarfilm og undersøgende journalistik er begge tidskrævende discipliner, som påvirkes af stadig kortere deadlines fra medievirksomheder og samtidig understøttes af udviklingen af nye teknologier og metoder. F:ACT CONFERENCE er en heldagskonference, der undersøger det tværdisciplinære felt mellem undersøgende journalistik og dokumentarisme, som en selvstændig kunstart, og udfordrer de involverede aktører til at skifte til den digitale tidsalder. Dagen er særligt dedikeret til dem, der ikke blot arbejder på at afspejle virkeligheden, men aktivt ønsker at præge og forandre den.

F:ACT Conference undersøger:

  • Det tværdisciplinære felt mellem undersøgende journalistik og dokumentarisme og de unikke historier, der udspringer heraf.
  • Nye medieplatforme, som understøtter selvstændig journalistik og demokratisk deltagelse.
  • I hvilken retning det digitale medielandskab bevæger sig og de forretningsmodeller, som er med til at opretholde det.

Konferencen består af skarpe keynotes og paneldiskussioner. Gennem en blanding af forskellige præsentationsformer bestræber vi os på at skabe et dynamisk program for dagen.

Pris 300 kr.

Studerende får 50% rabat, skriv venligst til conference@cphdox.dk for mere information.

Er du akkrediteret til festivalen kan du også få 50% rabat, log venligst ind på MY:DOX for at købe din billet.

Billetten inkluderer frokost og drikkevarer og kan ikke refunderes.

Konferencen foregår på engelsk.

KØB BILLET HER

F:ACT CONFERENCE er organiseret af:

CPH:DOX i samarbejde med International Media Support og Føljeton.

Supported by