Få komponeret dit soundtrack af lyddesigneren og komponisten bag film som Antichrist, Only God Forgives og Something Better to Come live på Charlottenborg

Dato: 22/3/17

Tid: 20:00

Bliv ført ind i filmmusikkens magiske verden med komponisten bag ’Antichrist’ – og få musik til din egen film!

Blæserindsatsen i John Williams’ intro til ’Star Wars’. De hvinende strygere i Hitchcock’s ’Psycho’. Der er mange gode eksempler på, hvordan musik i film ikke kun løfter billederne på lærredet, men også indgår i en synergieffekt, så de to ting bliver komplet uadskillelige. Hvordan ville fx ’Antichrist’ have været uden Kristian Eidnes Andersens musik?

Sidstnævnte kan du få svar på, når komponisten bag musikken til Lars Von Triers film giver et dybdegående blik ind i filmmusikkens vidtstrakte verden efter visning af filmen ’Score’. Andersen, som også har lavet musikken til dokumentarer som ’The Man Who Saved The World’ og ’Dagbog Fra Porn Valley’, vil denne aften vise eksempler på sin egen produktion og fremføre stykker live med cellisten Henrik Dam Thomsen. Til slut vil Andersen give sit bud på et soundtrack til en helt ny film – måske din!

CPH:DOX og Everyday Project samarbejder nemlig om, at DU kan vinde en smagsprøve på en professionelt komponeret score til din film.

Arbejder du på en kort eller lang dokumentar eller fiktionsfilm, og har du en scene klar, hvor lydsiden skal være i højsædet for fortællingen?

Du har nu mulighed for at få live scoret 30 sekunder til din film af den danske komponist Kristian Eidnes Andersen.

Tilmeld din film ved at uploade til http://www.everydayproject.dk/ senest d. 10/3/17 med tagget “cphdox-score”. To film vil blive udtaget til at få 30 sek scoret live på en storskærm i en fuld sal på Charlottenborg d. 22 marts.