Til april åbner en ny og afslappet restaurant med plads til alle på Kunsthal Charlottenborg, og du kan allerede få en smagsprøve, når Apollo Bar popper op under CPH:DOX.

Tidligere ejer af restauranterne Atelier September og Havfruen Nyhavn – og måske mest kendt som manden, der gjorde en simpel avokadomad til bloggervenlig stjernespise, Frederik Bille Brahe åbner en ny kantine og bar på Kunsthal Charlottenborg.

Apollo Bar er navnet på det nye projekt med hensigten at skabe et afslappet og prisvenligt sted, hvor der er plads til alle – både studerende, kunsthallens gæster og egne medarbejdere. Apollo åbner egentlig først d. 5. april, men under CPH:DOX har festivalens gæster mulighed for at afprøve det nye koncept til en pop-up udgave af den nye kantine.

Maden er økologisk, sæsonbetinget, lokalt og ikke mindst til at betale. Prisen for et måltid er 45 kroner for studerende og 85 for andre. Gæsterne kan vælge mellem en ret med fisk, kød eller en vegetarret. Måltidet og bestik hentes først i en luge, der vil være vand på bordene, og når man er færdig, stiller man sin tallerken i en opvaskevogn – helt uformelt!

Når Apollo Bar åbner til april vil baren komme til at være i gården, hvor det både vil være muligt at få serveret kolde drikke og mindre små retter, der vil skifte med jævne mellemrum.