Søg

SCIENCE:CINEMA

Tre dage med videnskab på Nationalmuseet
17.-19. marts

CPH:DOX rykker ind på Nationalmuseet, der forvandles til festivalens videnskabsscene fra den 17. til 19. marts. Glæd dig til nogle af verdens bedste dokumentarfilm om alt fra klimaforskning, bæredygtige byer og cyborgs til menneskehjerner og borgerløn til og Arktis set indefra.

Vi åbner scenen fredag den 17. marts med et brag af en fest, når Veto-frontmand Troels Abrahamsen inviterer teknologien med på dansegulvet i værket ‘ Present Company’. Der er fri entré og gratis øl fra To Øl.

Koncerten præsenteres i samarbejde med Netcompany.

Din billet giver ikke kun adgang til de enkelte film, men også til hele Nationalmuseet i tidsrummet 10.00-17.00. Du kan som et særligt CPH:DOX-tilbud blive medlem af museets NATKLUB og få gratis entré i et år for 115 kroner.

SCIENCE:CINEMA er udviklet og præsenteret i samarbejde med Region Hovedstaden, Novo Nordisk Fonden og Ingeniørforeningen IDA.

Nationalmuseet, Ny Vestergade 10, 1471 København K.

marts 2023

12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22

17:00

Friday
March 17

Åbning af SCIENCE:CINEMA

Velkommen til årets SCENCE:CINEMA på Nationalmuseet. Efter visningen af 'Theatre of Thought' holder museet ekstraordinært åbent, og du kan gå på opdagelse i pengeudstillingen Ka-Ching! helt indtil kl. 22:00. Bliv hængende og vær også med til vores åbningsfest med Troels Abrahamsen-koncert og gratis øl fra To Øl.

film

107 min

19:30

Friday
March 17

Debat: Free money, galt eller genialt?

Er borgerløn realistisk? Det debatterer vi med generalsekretær i Oxfam IBIS Lars Koch, lektor v. Roskilde Universitet Janne Gleerup og formand for borgerlønsbevægelsen BIEN Danmark Helle Wisbech. Samtalen modereres af ph.d. i økonomi og skribent v. Zetland ('Hakon og Sebastian elsker penge') Sebastian Barfort. Efter filmen er der eksklusiv adgang til udstillingen Ka-Ching! og åbningsfest med gratis koncert v. Troels Abrahamsen samt øl fra To Øl.

film

75 min