Søg

VARDE:DOX

Fra d. 15-26. marts 2023 kan du opleve et udvalg af de allerbedste nye danske og internationale dokumentarfilm, når CPH:DOX og lokale kulturinstitutioner rundt omkring i Danmark inviterer til minifestivaler med dokumentarfilm, debatter og events. 
Vi stiller skarpt på de mest relevante emner og i samarbejde med lokale kulturaktører har vi skræddersyet et program til minifestivalen VARDE:DOX.

Støttet af Varde Kommune

 

19:00

Wednesday
March 15

Mød sygeplejersken, patienten og rådgiveren

Efter filmen er der samtale med palliationssygeplejerske, rådgiver fra Kræftens Bekæmpelse, formand for Kræftens Bekæmpelse Varde

film

73 min

19:00

Thursday
March 16

Oplæg fra fronten v/ erfaren rapporter Jens Alstrup

Efter filmen vil der være oplæg af Jens Alstrup, der har arbejdet tæt på Ukraine-fronten. Overskuddet fra arrangementet kommer til at gå til foreningen ”Frihed for Ukraine”.

film

85 min

14:00

Saturday
March 18

Se film med fuld gas i pedalerne

I Sportspark Blåvandshuk i Varde Kommune får publikum lejlighed til at give den fuld gas under filmen ‘The Last Rider’ om cykellegenden Greg Lemond, da visningen her foregår, mens man sveder igennem på spinning-cyklerne.

film

96 min

13:00

Monday
March 20

Mød instruktøren Simon Lec

Høre instruktørens baggrund for filmen og erfaringer under optagelsen.

film

80 min

19:00

Thursday
March 23

Oplæg og nyd lokal øl

Efter filmen vil der være oplæg v/Vagn Lauridsen, hvor der er lejlighed til at reflektere over filmen og nyde en lokal øl med andre interesserede.

film

95 min

19:00

Thursday
March 23

Idyllisk gåtur med naturformidler

Før filmen vil der være en 45 min. gåtur udenfor i naturen med bibliotekets litteraturformidlere. En kort tur. Alle kan være med.

film

88 min