Søg

UNGDOMSREDAKTIONEN

Fakta om ungdomsredaktionen

Ungdomsredaktionen blev dannet i 2021 som en del af CPH:DOX’ overordnede ambition om at sikre en større mangfoldighed af stemmer på festivalen og aktivt forsøge at se samfundets problemstillinger fra så mange vinkler som muligt.

Ungdomsredaktionen arbejder tæt sammen med en række organisationer, bl.a. Mino Danmark, LGBT+ Ungdom, SIND Ungdom, DFUNK, og Ungdommens Demokratihus. Projektets partnere er alle med til at formidle programmet og sikre et stort og mangfoldigt publikum.

Ungdomsredaktionen er støttet under projektet DOX:CONNECT af Region Hovedstaden og Københavns kommune. I 2024 videreudvikles projektet blandt andet med støtte fra Roskilde Festival Fonden og hjælp og samarbejde fra Bevica Fonden.

Redaktionens medlemmer i 2023 var: Tjarli Simone Majumdar Selvig, Leo Scheftelowitz, Malika Sia Lalit, Kir Siegumfeldt, Martha Palving, og Rolin Ali.

De unge i Ungdomsredaktionen er ansat i lønnede (projekt)stillinger. I tæt samarbejde og sparring med den øvrige redaktion på CPH:DOX har de haft frie hænder til at planlægge film- og eventprogrammet, der præsenteres på årets festival. Hold øje med opslag for nye medlemmer af Ungdomsredaktionen for 2024.