Søg

UNGDOMSREDAKTIONEN

Det kommer ikke til at gå stille for sig, når CPH:DOX’ ungdomsredaktion præsenterer en række events under årets festival. Ungdomsredaktionens program byder på alt fra fester, fodbold og koncerter til et kritisk blik på vores arbejdsmarked og på filmbranchen.

Er du under 25 år? Så kan du få 50% rabat på flere af vores Ungdomsredaktions-visninger!
Du kan både købe billetter med ungdomsrabat online, eller når du møder op til visningen med dit ID. En ungdomsbillet koster 50 kr.

18:3023 marts

All These Sons

Til dette event inviterer ungdomsredaktionen til filmvisning af All These Sons og en samtale om kriminalpræventivt arbejde, fordomme, klassesamfund og meget mere. Aisha Law, aktivist, antiracist og medarbejder i Mellemfolkeligt Samvirke moderer mens en sej ung stemme, Dicle Parlak og mønsterbryder, mentor og foredragsholder Ali Najei deler ud af refleksioner og erfaringer.

Se mere

Køb billet

*Ungdomsrabat

 

Kunsthal Charlottenborg
Kongens Nytorv 1
1050 København K

16:3026 marts

Prism

Til dette event inviterer Ungdomsredaktionen til en samtale om kameraets racistiske bias. Her kan du møde filminstruktør Keiria Hissabu, filmfotograf Catherine Pattinama Coleman og filminstruktør Nivetha Balasubramaniam.

Se mere

Køb billet

*Ungdomsrabat

 

Kunsthal Charlottenborg
Kongens Nytorv 1
1050 København K

19:0026 marts

Shabu

Der er blevet brandvarmt i dit DOX-program og derfor inviterer vi dig til sommer-pool-party! Ungdomsredaktionen byder nemlig på filmvisning i Rymarksvej Svømmehal. Imens du ligger og plasker rundt i vandet, skal du se filmen ‘Shabu’, der handler om en kreativ og gade-smart ung fyr, som møder store, men håndterlige udfordringer over en sommer.

Se mere

Køb billet

*Ungdomsrabat

 

Rymarksvej Svømmehal
Rymarksvej 3B
2900 Hellerup

19:0027 marts

Sirens

Til dette event inviterer Ungdomsredaktionen til fællesspisning, filmvisning og efterfølgende koncert med det libanesiske all-women metalband Slaves to Sirens bag filmen ‘Sirens’

Se mere

Køb billet

*Ungdomsrabat

 

Stairway
Lindehøjen 12
2720 København

19:0028 marts

The Happy Worker

Oplever du, at en overfladisk virksomheds-jargon og nye ledelsestrends forklædt som effektivitet, kommer i vejen for dit arbejde? Ungdomsredaktionen inviterer til en talk, der opfordrer dig til at reflektere over, om du beskæftiger dig med det du drømmer om, eller om du bare lader som om?

Se mere

Køb billet

*Ungdomsrabat

 

PressenPolitikens Hus

Rådhuspladsen 37
1550 København

 

19:0030 marts

We Were Once Kids

Til dette event går Ungdomsredaktionen dokumentarfilmsbranchen efter i sømmene! De inviterer på en tiltrængt panelsamtale. om hvem er det, der bliver udnyttet? Hvem har magten? Og hvor ligger pengene? Og sidst men ikke mindst, hvordan ser fremtiden ud indenfor genren?

Se mere

Køb billet

 

URBAN 13
Bispeengen 20
2000 Frederiksberg

fra 21.3031 marts

Fest

D. 31. marts takker ungdomsredaktionen af for i år. Det bliver selvfølgelig med et brag af en fest på Kunsthal Charlottenborg med musik, dans og visning af  ’Riotsville USA’.

Læs mere

Køb billet til filmvisning + fest
Køb billet kun til fest

Kunsthal Charlottenborg
Kongens Nytorv 1
1050 København K

21:003 april

Nadia

Så er der queerbold! Til dette event byder Ungdomsredaktionen på fodboldturnering for non-binære, kvinder og queers. Du kan melde et hold til, hvis du har mindst fire spillere. Ciskønnede heteroseksuelle mænd er selvfølgelig velkomne til både at se filmen og heppe på bagefter. Tilmelding sker via: selma.p@cphdox.dk.

Se mere

Køb billet

 

URBAN 13
Bispeengen 20
2000 Frederiksberg