Søg

SPECIAL PREMIERES

Et eksklusivt udvalg af højtprofilerede film, der fejrer deres premierer uden for konkurrence.
Descendant

Descendant

Fundet af vraget af det sidste slaveskib, der i 1800-tallet ankom til de amerikanske kyster, bliver en anledning for de slavegjortes efterkommere til at tage ejerskab over deres egen fortid.

Margaret Brown / United States / 2022 / 108 min
Fashion Babylon

Fashion Babylon

Modeverdenen set indefra af tre insiders, som med brutal ærlighed og befriende (selv)ironi deler deres opture og desperate nedture. En kritisk, kulørt og kærlig rapport fra et Babylon i forandring.

Gianluca Matarrese / France / 2022 / 75 min
Marina Abramović & Ulay: No Predicted End

Marina Abramović & Ulay: No Predicted End

Marina Abramović og Ulay mødes efter 30 år for at tale uden filter som deres liv som tidligere par, deres arv og deres arbejde. Og når to af performance-kunstens mest kompromisløse navne taler, er det uden filter.

Kasper Bech Dyg / Denmark / 2022 / 95 min
Novorossiya

Novorossiya

Spritny film fra de ukrainske østfronter i Donetsk og Luansk, hvor Rusland sammen med pro-russiske separatister allerede havde ført krig mod Ukraine i otte år inden Putins fulde invasion i februar 2022.

Enrico Parenti, Luca Gennari / / 2022 / 64 min
Wirecard: The Billion Euro Lie

Wirecard: The Billion Euro Lie

Tysklands største finansskandale i en veloplagt doku-thriller om store egoer, milliarder af dollars og brudte illusioner. Den utrolige historie om Wirecard har alt - og så er den sand. Og virkelig god.

Jono Bergmann, Benjamin Bergmann / Germany / 2021 / 98 min