Søg

SLAGELSE:DOX

Fra d. 15-26. marts 2023 kan du opleve et udvalg af de allerbedste nye danske og internationale dokumentarfilm, når CPH:DOX og lokale kulturinstitutioner rundt omkring i Danmark inviterer til minifestivaler med dokumentarfilm, debatter og events. 
Vi stiller skarpt på de mest relevante emner og i samarbejde med lokale kulturaktører har vi skræddersyet et program til minifestivalen SLAGELSE:DOX.

Støttet af Slagelse Kommune

 

19:00

Thursday
March 16

Samtalekort fra SNAK

Efter visningen vil der være samtalekort fra SNAK, så man selv kan få hjælp til at starte den vanskelige samtale om den sidste tid før døden.

film

73 min

19:30

Friday
March 17

Oplæg med Andreas Otte

Med efterfølgende oplæg om Grønlandsk musik af Andreas Otte, forfatter til afhandlingen “Popular music from Greenland – Globalization, nationalism and performance of place"

film

59 min

10:00

Monday
March 20

Oplæg med ekspert Katrine K. Pedersen

Katrine K. Pedersen vil dykke ned i nogle af de fænomener, der er opstået med YouTube som fx influencers. Og så vil hun tale om den mest skelsættende teknologi: anbefalelsesalgoritmen, der betød, at YouTube i 2011 udviklede sig til det, der senere blev kaldt for en "radikaliseringsmaskine."

film

99 min

19:00

Wednesday
March 22

Kaffe, Kage og Fællessang

Før visningen vil forfatteren Jens Blendstrup, som selv bor i Korsør starte filmen op. Derudover vil der være kaffe, småkager og fællessang.

film

88 min